Девојки не знаев каде да го поставам прашањево, простете Имам катастрофално искуство со високите сметки па се ме испаничува. Значи странство сум и пред да пристигнам ја извадив картичката и телефонот го користам без број, само на вајарлес. Арно ама, отворив случајно да видам колку сум потрошила нет уште во мк и гледам ова уште брои. А само на вајарлес користам нет. Прашањето ми е, може ли ова што го брои да ми се пренесе на картичката кога ке ја ставам па на сметката да ми стигни ? Спојлер Прашањево е глупо, преглупо ама кога ќе се изгориш на млеко после и на маштеница ке дуваш
Дали некој го има новиот алкател от идол ? Премногу ми се допаѓа и би сакала да го земам... Критики ? Пофалби
Феминки имам тел Alcatel one touch C3 со Андроид. Имате идеја со која апликација можам да симнувам песни преку интернет?
zdravo,imam edno prasanje vo vrska so NOKIA N97.. Na wallpaper mi stojat datumot i casovnikot. Dali nekoj znae kako mozam da go trgnam odnosno da go isklucam toa.eve i slika kako stoi
Кој знае каде можам да го купам овој телефон, макар и користен да биде во некоја од мобиларите? Samsung E2600
Имам Ајфон 4 и го добив пред 2 години за роденден од мајка ми .... Телефонот многу го сакам уште го користам и се осеќав како кралица кога некој ќе приметеше дека имам ајфон малце сељачки ми звучеше тоа ама не во таа смисла дека не сум видела такво нешто у живот... Откако излезе ајфон 5 сите почнаа да ја зимаат и на крај само јас останав со 4-че ... више не сум кул
има негде ајфон четворка поволна цена па или на рати може бидејќи моето бебе ми се скрши,добро не бебе IPhone 4s ? ми треба до ноември
Провери во сетинзите дали го имаш активирано тоа за прикажување на ви-фи колку имаш користено. Баш прееска чепкав, мислам дека поради тоа може ти брои.
Планирам да купувам телефон ај кој се разбира нека ми предложи нешто.. Најбитно од се ми е да има ПРЕДОБРА КАМЕРА, стакло сликите да ги ваде. И да е брз, да не коче. Цената не е битна. ако има некој iPhone 5s нека пише каква камера има
Аха, фала ви. http://one.mk/iphone-5s.html Дали 799 ден. се плаќа 2 години или една? Како и да е евтино ми стои.
Имам HTC Desire 200, го купив пред 2-3 месеци и вчера почна нешто да ме зафркава. Кога некој ќе ми се јави, автоматски се вклучува спикерот. Немам поим како се активирало нешто такво, а ни како да го исклучам. Чаре некое, слично искуство и решение?
Јас колку што знам 2 години се плаќа прво даваш 21.990 а потоа секој месец по 799 јас го имам но во готово го земав и предобар е нема да згрешиш ако го земеш
Оуххх, уште многу леб треба да изедам дур да стигнам до ова Мислев дека не плаќаш ич претхотно хаха За тоа многу ефтино ми изгледаше.. Некое поефтино телефонче, а да има МН УБАВА КАМЕРА? На пр. претплатата да му е 800 ден. без претходно да платиш некој денар.
Другарка ме замоли да прашам.Делчето каде што се става полначот во телефонот и е скршено, и два пати го носеше на поправка и после недела дена пак и се расипува.Дали би можеле да препорачате некоја мобилара каде имате позитивно искуство?Фала однапред
Дали знаете што пρоблем може да има мобилниот мој, κога пуштам неκоја аплиκација по неκое вρеме ми се гаси сама. Исто таκа на фејсбуκ κога саκам поρаκа да напишам тастатуρата не ми се појавува, антивиρусна имам сκениρав нема ниту еденвиρус. Телефонот е LG E-440. Аκо знаете пишете ми.
сакам да си купам samsung galaxy s4 ili 5 или пак iphone 5s но некако многу ми се скапи да ги купам на ново па дали знае некој некоја страница каде што можам да ги порачам на старо но да бидат добро зачувани ?