Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.111
    Допаѓања:
    26.992
    Ќе дадам 2100 за мојот расипан канта телефон да се направи |-)

2. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Сакам да купам телефон преку интернет, поточно преку AliExpres. Дали некоја има купено вака телефон и да ми каже каков е?? Дали е фејк, работи не работи и слични искуства??

3. simona.7

simona.7 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2013
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    11
    јас гледав на една страна...и гледам iphone 5s 6000 ден. хм чудно ми стана толку евтин да е..би требало да е најмалку 200 евра на старо...и после гледам одозгора пишува Корејски... повеќето што се на старо се кинески ни јас не можам да најдам

4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.378
    Допаѓања:
    286.721
    Јас останав верна на самсунг и ја набавив петката.
    Голем е за голем, тоа го прифатив и со тројката и го гледам само како предност. Сега и со новиов лте интернет сурфањето на нет и чатувањето на ватс ап е уживање. Плус му купив кожена флип футрола и ми делува некако деловно, компактно...како нотесче.
    Баш по мој вкус.

Во однос на перформансите по стоти пат се уверив дека се далеку понапред од ајфон.
    Не дека имам нешто против ајфон. Далеку од тоа, компјутерот и ајподот ми се аппле, но техничката супериорност на галакси според мене е незанемарлива.

На Sanjichka007, anuskaNESTLE и Mishela им се допаѓа ова.
  5. simona.7

simona.7 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2013
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    11
    на старо го набави или ?

6. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.378
    Допаѓања:
    286.721
    Не.
    Не верувам дека би се нашол на пазарот по примамлива цена...не се толку долго на пазарот. :?:
    Сепак немам искуство, немам барано за сигурно да тврдам.

7. srcence1607

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Абе гледај како и да е, сите телефони кои и да се, се склопуваат во Кина и Кореја, Тајван пошто имаат најефтина работна маса, само што кинезите секако го користат тоа и си ги шиткаат вака на алиекспрес од тие што Компанијата ќе им ги врати. Еве и јас имав Sony Experia U купена тука во Мк и пишуваа made in China, како и на секој друг телефон.Сепак мислам дека ќе земам што знам :)

8. Vivacity

Vivacity Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    2
    Имам HTC Desire 300 од октомври минатата година. До пред еден месец супер си работеше, е сеа нешто се зезна. Прво ми се укочи целосно и морав да го исклучувам, но не се исклучуваше нормално па морав да ја извадам батеријата. Потоа кога пробав да го приклучам ми се појави бела позадина со htc зелени букви и така стоеше се додека не му ја извадов батеријата. И при повторни обиди се случуваше истото. Го однесов во салон на T-Mobile бидејќи има гаранција 1 година и ми рекоа дека ќе го пратат на сервис и ќе ме известат кога да го земам. По 3 недели ми стигна порака дека стигнал во салонот и отидов да го земам. Многу се изнервирав кога видов дека напишале дека дефектот бил од физичка природа (бидејќи екранот ми беше малку пукнат), а јас го испратив за сосема друго. Го однесов во салон на amc. Утредента кога отидов да го земам ми кажаа дека не можеле да го направат таму. Препорака каде да го однесам? Итно ми е :(

9. srcence1607

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Телефонот ми бара микро сим картичка. Дали сте запознаени колку пари кошта таа микро сим картичка и префрлање на број. Имам убаво бројче и сакам истото да ми е кога ќе ја земам таа микро картичка. Колку би ме коштало ова дали знаетее?? :?:

10. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    Околу 250 денари беше, јас земав сега со новиот телефон, ми наплатија во месечната сметка. Ако си зела на ново телефон требало сами да те известат и да ти понудат.

Имам едно прашање. Некој да не продава Huawei G526-L11 или макар неговиот екран? :lol: По цена да е добро сочувано стаклото, скршено ми е, се утепав барајќи по мобилари немаат сеуште дека бил нов модел, а во Т-Мобајл им е прескапо.

11. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Можат старата да ја исечат и да ја направат микро и ист број ќе ти остане се исто во ГТЦ има само не ми текнува како се вика местото ако дознаам ќе ти пишам :)

12. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.820
    Допаѓања:
    24.100
    На кој оператор си?
    Оди во тој салон, ќе ти дадат нова околу 140-150 ден. е, ако си пост-пејд во сметката ќе ти ја вметнат.

13. The-fallen-one

The-fallen-one Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    40
    Se izvinuvam za latinicava. Od telefon pisuvam. Potrebna mi e Micro S memoriska kartichka za telefonot. Dali nekoj znae kako se dvizat cenite za niv,kolku giga se i kade da najdam...?

14. TheGirlWhoWaited11

TheGirlWhoWaited11 Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Дали некој ја знае апликацијата Evernote? Ќе можете да ми кажете за што е и дали е потребна?

15. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    Препорачајте некое телефонче, до 7000-8000 денари? :)

16. Elichkaa123

Elichkaa123 Нов член

Се зачлени на:
    22 јули 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Drugarka mi ima Alcatel Idol Mini i i se zakoci ali poso nemoze da se izvadi baterijata neznae so da prai ve molam za pomos nekje da funkcionira telefonot, i na mojot se desava taka ali na mojot se vadi baterijata

17. femina2014

femina2014 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    66
  18. pink13

pink13 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    109
    Препорачајте ми некој телефон до 9000 од one?

19. Elichkaa123

Elichkaa123 Нов член

Се зачлени на:
    22 јули 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
  20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    Јас го имам во моментов и сум презадоволна. Нов ми е, го имам два месеци најмногу. Не кочи, не паѓа мрежа како кај повеќето тачеви што се случува. Мислам дека ми е најдобар тач телефон што сум го имала досега. Барем досега е супер пу пу пу :D ама и од други слушам дека Huawei телефончињава биле квалитетни и издржливи, само кај нас што сеуште не се масовно познати и искрено и јас дури бев скептик, ама кога го продолжував договорот тој беше со најголем екран што го имаа (а и немаа некој избор), а јас обожавам телефони со големи екрани. :D Но не можев ни да претпоставам дека ќе бидам волку задоволна. Па машала и цената комотно гарантира за него, кратко време откако го земав мојов кога плаќав сметка видов дека најновиот модел беше околу 20-тина илјади. И топ изгледаше машала, и на изглед повеќе ми се свиѓаше и од Галакси чудата и од Ајфон, Ајфоните па ич не ги сакам. И да скратам, ти го препорачувам искрено. :)

На femina2014 му/ѝ се допаѓа ова.