Да да тој е телефонот, леле сте го сретнале ли некаде по Македонија, јас не а баш сакам такоооов. Се заљубив
Тој што го постираше доле мислам дека беше сајдкик, барем мене така ми личи незнам А таков на расклопување знам дека имаше Нокиа ама незнам кој модел беше
Се извинувам за две поста по ред...Па прашај во ти мобајл дали може да се нарача некако... А ако не преку интернет нарачај го друго незнам... Или пак стави оглас на некој српски сајт пошто знам дека таму има најмногу телефони и повеќе модели отколку кај нас... Најпосетен српски сајт е мобилнисвет па пробај таму види..
Денес си земав Сони Ериксон ЕЛМ , ме интересира дали некоја од вас има ваков и како е задоволна. Јас тек сега го испробувам
Јас си имам пренајубав телефон и премногу си го сакам. Еве линк..! =) http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 00&bih=485
Јас и го купив на мајка ми пред една година. телефонот е ТОП. Супер избор!!! јас сега го имам овој го обожавам.
Оваков ијам сеа, и супер ми е. Батеријата на една недела ја пунам.. Само шо нема узб кабелче со моб. коа го купуваш, али може накнадно.
иако роденденот ми е во петок вчера мајками ми го купи овој за роденден а инаку досега имав ваков ама му се заеба touch screen-от.. а и малу батерија држеше
Досега ми украдоа 3 телефони ! Летово еден си најдов кога одев сабаљето за на пракса и го зедов без ни малце совест бидејќи како што кажав 3 пати јас бев оштетената и ене го , најдолго ми трае ..го барав на гугл каков е ама неможам да најдам ..и да , нема слушалки п.с. за полнач се снајдов
^ А јас па ја имав „среќата“ петпати да најдам мобилен телефон, и сите петпати го враќам, односно вртам некој број од именикот и го барам газдата. Од најобични модели, до Нокиа Н95 и Ајфон... И сите пати сум добивал само едно шаблонско „Благодарам“ за чесноста, ништо повеќе. А иначе, јас си имам хард-кор телефонче, и ништо не му фали - Сименс А52. =)