Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. Bandit

Bandit Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    8
    Што е ова дискриминација :) Девојки :)
    Истовремено стисни на копчето за вклучување/исклучување и копчето за намалување на гласност.

2. supergirl1

supergirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    13
    Se izvinuvam :/

3. Aurora05

Aurora05 Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2014
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    25

Можеш да си симнеш апликација Easy ScreenShot :) А се слика со држење на копчето за исклучување и тоа за попуштање намалување на глас :lol:

4. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Може ја утнав темата ама нема врска. Девојки нели едно време во оне имаше телефон на претплата да си земеш ама имаше и телефони на допир со претплата од 150 денари. Ме интересира дали некој скоро бил во оне да прави договор и дали сеуште има така? Знам дека прашањето е глупаво ама верувајте ми живеам доста далеку од центар и не ми се исплаќа утре по жешкото само за тоа да одам. Ако некој знае нека пише??

5. Bandit

Bandit Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    8
    Уживај. Што направи? :)
    [/quote]
    Имаш десетици такви апликации, кои зафаќаат простор, и можеби бараат телефонот да биде рутиран.

6. supergirl1

supergirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    13
    Имаш десетици такви апликации, кои зафаќаат простор, и можеби бараат телефонот да биде рутиран.[/quote]

Eve sega pak probav i uspeav :D Trebalo da zadrzis 2-3 s, a jas vcera odma pustav i ne mi izleguvase, no sega e se ok, fala vi :* :*

На Bandit му/ѝ се допаѓа ова.
  7. t-sweet

t-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    580
    Допаѓања:
    6.155
    Случајно некој да не знае зашто неможам да ставам live wallpaper на htc desire 300...?кога ставам ми стои црна позадината :(

8. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    48.642
    Луѓенца,иам алкател М поп.Имам меморија уште некои 200 и нешто мегабајти.Зашто коа пробувам да симнам некоја апликација од Плеј стор постојано ми вика дека неам доволно меморија дури и кога станува збор за апликации од по 3-4мг.

9. vikiimacko

vikiimacko Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    44
    едно прашање само каде можам да го најдам блекбери Z30 сега го имам Z10 и сум презадволна со него ама секама нешто ново.....го нема кај нас дајте совет кај да го најдам и ако сте го користеле пишете искуства!

10. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    И тоа го пробав :o и пак ништо

11. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.111
    Допаѓања:
    26.992
    Напрај си акаун од друг телефон и вклучи се на твојот мене така ми правеше на инстаграм. :)

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  12. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Девојки мајка ми има земено телефон на претплата од Вип и го плаќаме сега сакаме да земеме уште едне на претплата ама од Оне. Сакам да прашам ако знае некој дали ќе има некој проблем со тоа оти веќе имаме телефон на Вип на претплата дали ќе може да направиме договор на нејзино име за телефон од Оне исто така на претплата?

13. 12masima

12masima Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    29
    Здраво девојки,

Да прашам дали има некој Huawei ascend G 525 , разгледував па ме интересира како се :)

14. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    Нема никаков проблем што имаш претплата од вип, јас имам претплата од вип и зедов од оне пред некој ден. Не ми направија никаков проблем.

15. pink13

pink13 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2014
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    109
  16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Sony Xperia e или Samsung Galaxy Ace
    Искуства? Некој? Неможам да се одлучам...

17. mac.mac

mac.mac Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    477
    Допаѓања:
    657
    ^ самсунг галакси асе го имам две год го користев една година, после се префрлив на ајфон , ајфонот ми рокна, по него самсунг 2 ама тој ич не држеше батерија и еве по една год пак си се вратив на галакси аце што ми стоеше во фиока.
    Предности ми држи долго време батерија , неколку дена ама не го малтретирам многу.
    Лоша страна: после неколку симнати апликации стана мноогу бавен , па го ресетирав бришев се ама пак е бавен. И кога пишувам пораки многу ги промашувам буквите оти навикната на поголеми сега мн мали ми се гледат.
    Инаку добра кам има супер слики вади

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
    Јас го имам Самсунгот веке од март и сум задоволна :) мене ете чудо не ми кочи како што кажа погоре феминката туку понекогаш ми се исклучуваат некои апликации при работење ама ваљда тоа е до апликацијата :^) Иначе и јас се мислев исто кога купував и го одбрав Самсунгот поради операторот и можностите но кој и да одбериш од овие 2 нема да згрешиш ;)

19. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    И јас имам Samsung Galaxy Ace кој навистина можам да го пофалам. Исто и мене по симнувањето на некои апликации ми стана бавен. Камерата е предобра, има меморија од 1 и нешто GB и батеријата трае доста време. Sony Xperia имаат братучедка ми и две другарки, кој исто така е предобар. Кој и да одбереш, ќе бидеш задоволна. :)

20. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Има ли некој вакво нешто??? (Nokia 701)

Или вакво??? (Nokia 700)

Планирам да набавам едно, па ме интересира како сте задоволни... мм?? :?: