Што е ова дискриминација Девојки Истовремено стисни на копчето за вклучување/исклучување и копчето за намалување на гласност.
Можеш да си симнеш апликација Easy ScreenShot А се слика со држење на копчето за исклучување и тоа за попуштање намалување на глас
Може ја утнав темата ама нема врска. Девојки нели едно време во оне имаше телефон на претплата да си земеш ама имаше и телефони на допир со претплата од 150 денари. Ме интересира дали некој скоро бил во оне да прави договор и дали сеуште има така? Знам дека прашањето е глупаво ама верувајте ми живеам доста далеку од центар и не ми се исплаќа утре по жешкото само за тоа да одам. Ако некој знае нека пише??
Уживај. Што направи? [/quote] Имаш десетици такви апликации, кои зафаќаат простор, и можеби бараат телефонот да биде рутиран.
Имаш десетици такви апликации, кои зафаќаат простор, и можеби бараат телефонот да биде рутиран.[/quote] Eve sega pak probav i uspeav Trebalo da zadrzis 2-3 s, a jas vcera odma pustav i ne mi izleguvase, no sega e se ok, fala vi
Случајно некој да не знае зашто неможам да ставам live wallpaper на htc desire 300...?кога ставам ми стои црна позадината
Луѓенца,иам алкател М поп.Имам меморија уште некои 200 и нешто мегабајти.Зашто коа пробувам да симнам некоја апликација од Плеј стор постојано ми вика дека неам доволно меморија дури и кога станува збор за апликации од по 3-4мг.
едно прашање само каде можам да го најдам блекбери Z30 сега го имам Z10 и сум презадволна со него ама секама нешто ново.....го нема кај нас дајте совет кај да го најдам и ако сте го користеле пишете искуства!
Девојки мајка ми има земено телефон на претплата од Вип и го плаќаме сега сакаме да земеме уште едне на претплата ама од Оне. Сакам да прашам ако знае некој дали ќе има некој проблем со тоа оти веќе имаме телефон на Вип на претплата дали ќе може да направиме договор на нејзино име за телефон од Оне исто така на претплата?
Нема никаков проблем што имаш претплата од вип, јас имам претплата од вип и зедов од оне пред некој ден. Не ми направија никаков проблем.
Се двоумам меѓу овие два...па кажете според вас кој е подобар? http://one.mk/mobilni_privatni/product/zte-blade-q.html# http://one.mk/mobilni_privatni/product/alcatel-one-touch-pop-c5.html#
^ самсунг галакси асе го имам две год го користев една година, после се префрлив на ајфон , ајфонот ми рокна, по него самсунг 2 ама тој ич не држеше батерија и еве по една год пак си се вратив на галакси аце што ми стоеше во фиока. Предности ми држи долго време батерија , неколку дена ама не го малтретирам многу. Лоша страна: после неколку симнати апликации стана мноогу бавен , па го ресетирав бришев се ама пак е бавен. И кога пишувам пораки многу ги промашувам буквите оти навикната на поголеми сега мн мали ми се гледат. Инаку добра кам има супер слики вади
Јас го имам Самсунгот веке од март и сум задоволна мене ете чудо не ми кочи како што кажа погоре феминката туку понекогаш ми се исклучуваат некои апликации при работење ама ваљда тоа е до апликацијата Иначе и јас се мислев исто кога купував и го одбрав Самсунгот поради операторот и можностите но кој и да одбериш од овие 2 нема да згрешиш
И јас имам Samsung Galaxy Ace кој навистина можам да го пофалам. Исто и мене по симнувањето на некои апликации ми стана бавен. Камерата е предобра, има меморија од 1 и нешто GB и батеријата трае доста време. Sony Xperia имаат братучедка ми и две другарки, кој исто така е предобар. Кој и да одбереш, ќе бидеш задоволна.
Има ли некој вакво нешто??? (Nokia 701) Или вакво??? (Nokia 700) Планирам да набавам едно, па ме интересира како сте задоволни... мм??