Копиите на iPhone и Samsung (Корејски Кинески Дубајски какви и да се) за ништо не ги бива катастрофа се или купи си оргинал или барај друг телефон Јас ти препорачувам iPhone 5s (оргинал нормално) го имам предобар е
Има некој Sony Xperia L? Треба да го продолжувам договоров денес планирам да одам, па според карактеристикиве што ги читав солидно телефонче е за бонусот што ми следува, искуства со него? Ви благодарам
Моите за роденден сакале да ми го купат телефонот, па сепак ме прашаа за мислење затоа што не се разбираат многу во технологија , мене вака ми личи убав, па сакам да ми кажете мислење и ако има некој искуство да ми каже што како, за утре ми е, затоа ве молам побрзо. Конкретно за овој мобилен Sony xperia e1
ај некоја што има вакви нека даде пофалби или критики за телефоните http://one.mk/one-detalna/product/alcat ... .html#null http://one.mk/mobilni_privatni/product/ ... ia-e1.html
Девојки симнав Messenger од Play store и го инсталирав но еве сега до каде стасав и не знам каков пасворд да пишувам бидејќи е само со бројки да се внесат..пробав мобилниот не бидна... Ако знае некој како треба...??
Здраво,ако може да прашам каде го поправи екранот на С4-ката за 3000 денари,имам ист таков со пукнат екран па да го поправам...
Луѓе еден добронамерен совет од мене, не земајте Алкател оти се крш телефони, кочат, батеријата едвај 1 саат им држи.. За тие пари што ќе ги дајте можите да си земите некој Самсунг или Хтц ама барем ќе знајте дека имате телефон а не канта. Еве го мојот Алкател М Поп го имам година, во почетокот беше добар задоволна бев.. ама сега скроз се губи, кочи, исклучва, вифито зафркава.. немам коментари едноставно, не сум слушнала до сега некој да бил задоволен од овие телефони. Сега размислувам да земам нов, еве конкретно се загреав за Samsung I9505 Galaxy S4 LTE ако го има некој нека ми кажи пофалби, критики пред да се зафркнам пак како со алкателот
Искрено да ти кажам за Самсунг посебно за тој што го посакуваш е навистина подобар од доста други посебно од Алкател но толку осетлив екран има што ке се чудиш како потемнел екранот и не работи а ти воопшто не си му направила ништо,не дека не го препорачувам но треба да се претпазлива многу,премногу...иначе јас го имам истиот а и Ајфон 5 го имам,побрз подобар е Самсунгот но колку пати ми имал паднато Ајфонот и нема гајле,затоа ти препорачвам Ајфон било 5,5с или сега новиот 6...
Не знам колку ќе ти помогне мислењево сега, но можеби ќе користи за друг. Го користам мобилниот неколку месеци и доста сум задоволна. Ретко закочува, она кога е преоптеретен во секоја смисла на зборот, има доста меморија и покрај мемориска картичка. Издржлив е доста, мене ми има неколку пати паднато и добар е сега за сега. Со батерија е просечен, јас го полнам секоја вечер или секоја втора, бидејќи цело време имам уклучено вифи или мобилен интернет, а во мирување не знам колку трае. Камерата е малце послаба меѓутоа што би очекувал од 3 MP. Само тоа му е слабост. Се на се, добар мобилен е.
колку време ти држи батеријата??? Јас и мм имаме alcatel c7 исто го купивме и исто времено почнавме да го користиме .... јас нон стоп чепкам во моб. и ми трај 32/3 часа секако ...а мм не чепка многу и му трае 48 часа секако некогаш и фазла... зависи колку чепкаш дали симнуваш апликации игри... (намали ги сите опции што се поврзани со батеријата)
Јас го имам истиот на почеток бев задоволна но како поминува времето се мислам дали да го сменам. Е сега ако уклучувам мн апликации одеднаш ми кочи, а и батеријата не трае многу. Јас пошто нон стоп сум со него некогаш треба да го полнам и по 2 пати на ден а ако не го чепкаш ти држи батеријата цел ден. Го имам повише од 6 месеци и само што ќе го извадам од полнење батеријата веднаш ми опаѓа за 5%. Кога купував телефон се мислав за меѓу ајфон 5с и овој, ама следен пат кога ќе купувфам нов дефинитивно тоа би бил ајфон.
здрво девојки значи вака имав самсуг јнг не беше добар.алкател поп с1 не држеше бат е имв лг л4 2 супер беше ма слбо бт.Вчера мм ми купил зте кис 3 тел е преполн со изненадување со апликции и брзина,камера има мн подобра од лг и ефекти за сликите мнооогу супер е з првите 2 ден.голем екран и 16 мил бои топ е
Ако нон стоп ти е телефонот во рака и го чепкаш нормално дека нема да држи батеријата. ЈАс имам HTC desire 610 и ми се случувало два пати на ден да ја полнам батеријата. Ем седам на нет од компјутер ем телефонот ми е во рака...
Сакав да кажам дека сега и да не го чепкам одма ми се празни дека претходно цело време сум седела на него
Би ве замолила да ми помогнете, размислувам меѓу овие два модели, па некој ако има искуство нека сподели, би била благодарна Мислам дека со оглед на цената, овие два модели имаат најдобри технички карактеристики, па споделете мислења Samsung Galaxy Core Plus & Samsung Galaxy Trend Plus http://one.mk/mobilni_privatni/product/ ... .html#null http://one.mk/mobilni_privatni/product/ ... .html#null
ми истекува договорот па сакам да земам нов телефон. Но нешто не сум баш при пари Па ги гледав овие три телефони HTC Desire 310, Samsung galaxy core plus и LG L70 со цените се сите тука некаде -во рамките на мојот тенок џеб ,но и по карактеристиките се слични. Па што мислите кој би бил најдобар од нив- што вие би купиле?
Вака јас зедев пред некој ден зте ама мм ми го зема...А вчера бев си купив самсинг галакси коре 2 тел е бонбона сликите се неверојатни бат еве држи иако цел ден сум на него веке 2 ден а вчера го зедов со пола бат и сеѕште држи.Екран има доволно голем апликации супер и нетот е аупер.А имам комсија има Хтц не е задоволен од тачот.а за нетот воопшто премногу бил слаб звучнокот крчкал а и со бат бил слаб ко го однел после една недела на сервис му рекле таква е серијата.Мислам дека помогнав малку од малку.Не дека јас го имам самсунгот али супер е и хтц ги изопачија.Позз