Вака девојки имам Sony xperia m и прееска го ресетирав телефонот и ми се појави ова на статусната лента.Ако знае некој што е нека пише
Јас имам iPhone 5s сестра ми има Samsung galaxy S5 според мене iPhone 5s е подобар iPhone 5s има 8мп камера, не е водоотпорен, оперативниот систем му е предобар, изгледа подобро, помал е, од алуминиум е, можеш да сликаш дури снимаш видео. Samsung galaxy S5 има 16мп камера, водоотпорен е, многу е голем (мене изгледот воопшто не ми се допаѓа), има сензор за мерење на работата на срцето, има подобра резолуцијата на екранот, од пластика е.
Заинтересирана сум за Sony Xperia SP Или Sony Xperia M2 Како сте задоволни вие што имате некој од овие мобилни?
Дали телефоните во ВИП се купуваат на рати? (освен оние со новата понуда што се на промоција една недела)
Јас го имам првиот и поприлично сум задоволна.Како што знам не е многу скап,а ептен практичен е. За работата,ист е како и другите со Андроид,камерата навистина е одлична и не кочи. Е сега мене многу брзо ми се празни батеријата ,дали од многу употреба или до брендот е,не знам да ти кажам. Мислам дека SP ти е за нијанса подобар од М.
Батеријата се празни најчесто ако постојано си со него во рака - како што е случај со сите smart телефони. Бев многу заинтересирана за SP посебно, но некако почнав да менувам мислење па сега на листа ми е LG l80 Спојлер Коментар - два би ми биле од голема корист ако некој го има
Ако немаш сеуште земено телефон би те советувала прво да прашаш дали има LG L7 II , тој е мнооогу подобар од Лг Л70 ,камерата е мн убава 8 мп
Јас имам LG L70 сум презадоволна . Имам секаде мрежа , камерата е 5 мп но мене ми одговара . Јас сум задоволна и ако сакаш можеш да си го земеш .
Брат ми го зема М2 пред 1 месец и многу е задоволен,а исто и јас зашто скоро цело време дремам на неговиот Прилично е голем,тенок е има многу добра предна камера,исто и задната вади предобри слики. Имаш огромна меморија и не кочи воопшто Е сега ако цело време седиш на него,брзо се троши батеријата. Брат ми од прилика на 3 дена го полни.
Од ПлејСтор сакав да симнам Фотогрид, имам доволно меморија и на секоја апликација што сакам да ја симнам ми го пишува истото. Error while downloading PhotoGrid, There is insufficient space on the device. Некое решение за ова булшит?
Ми треба телефон за повозрасна личност, значи телефон "на допир" не доаѓа во предвид Разгледував на страната на ВИП и се мислам помеѓу овие два. Ми треба помош од некој кој малку повеќе се разбира кој да го изберам. http://www.vip.mk/sporedi-telefoni?phoneId=1366372
Ако не ви игра улога камерата, тогаш земете го Nokia, има подобра батерија и е поедноставен за користење.