Никако немој да зимаш Quart. Крш телефон и кинески. Имав таков и после 2 месеци почна да зеза и да не се слуша убаво. Било кој земи само немој quart вака како телефон беше одличен за игри, фб и др.апликации ама повеќе ќе ти послужи како таблет него како ало ало.
Јас сега ќе земам Alcatel Idol 2 читав спецификации и добар е телефонов единствено што нема е 4G ама на мене тоа и не ми треба во мојот крај нема 4G мрежа. Нема никаква заштита на екранот, но ти сама можеш да си ставиш заштитна фолија затоа што ќе ти се матира од мали грабнатинки. Повеќе информации можеш да видиш на http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_2-6130.php . Со душа чекам да ми стигне веќе е нарачан.
Јас го купив пред неколку недели, супер телефон е, пу пу да не го урочам ..Нема да зажалиш ако го земеш
Знае ли некој колку чини батерија за Galaxy Ѕ3? Батеријата прекратко ми трае во последно време, морам со бежичен полнач секаде да се шетам
Alcatel Idol 2 го имам веќе два месеца и одличен е. Само нема 4G и не држи многу батерија (тоа е повеќе моја вина-цело време ми е во раце). Ако сакаш телефон со 4G можеш да го земеш Alcatel Idol 2 mini, ги има истите карактеристики како и Alcatel Idol 2, само што е помал по дизајн и има 4G :geek: Цената на Alcatel Idol 2 и Alcatel Idol 2 mini е речиси иста. Кој и да го земеш од тие два, нема да погрешиш
Искрено, земи си го Алкателот. Другарка ми си го зема пред еден месец, презадоволна е од него. Вади многу убави слики и држи батерија. Супер телефонче.
Пак да прашам. Да не знае некој цена на батерија за самсунг галакси с4 мини? Отприлика барем колку се движат
Иако не го обожавам многу Samsung Galaxy Trend, многу подобар избор ти е од Samsung Galaxy Ace s5830. Понов модел, понова верзија на андроид, поиздржлива батерија,повеќе меморија, појак процесор... Дефинитивно Samsung Galaxy Trend Plus да си го земеш. http://gadgets.ndtv.com/samsung-galaxy- ... xy-ace-552
Дефинитивно Samsung Galaxy Ace Другарка ми го има, одлични слики вади, а пред се скоро никогаш и нема закочено
Сите телефони на LG OPTIMUS се најдобри. Јас имам LG L90 сликите се џам, а особено навечер со блиц во темно исто како со апарат да сликаш. Фантазија е, не зажалив што го земав башка убаво се слуша.
Јас го имам моментално првиот и можам да кажам дека најмногу од се во телефонот ми се допаѓа камерата но договорот истекува па си мислев да ве прашам за овој трендов зошто тој е во понудата дали да направам swap со татко ми или не Иначе пред се камерата ми е најбитна и секако батеријата, капацитет,процесор.. Фала ви за одговорите