Го имам овој и многу го сакам http://www.3dexport.com/items/2008/06/1 ... 530_01.jpg а го имав овој http://www.goldnpink.com/published/publ ... 20Gold.jpg и него па си го сакав најмногу на светот...повеќе од овој... Нокиа си е нокиа, барем за мене...трескани, фрлани, распарчувани, пак составувани телефоните, мислиш неможеш да ги составиш, кога оп, тој работи.... Овој е со тач скрин па повеќе го пазам, ама тој златниот...леле леле....4 години што претрпе со мене...едвај се расипа, да одмори
без телефон ко без глава да сум..секаде сум со него..порано имав sony ericsson k750 и бев презадоволна ептен ми се погоди телефончето сега имам LG Cookie ама не е ништо посебно,сега планирам да си земам nokia n95
Истиов телефон го имам Ми треба помош итна...Кој го има истиов тел или знае нешто да ми каже, зашто кога пишувам порака на примателот оној кој ја прима пораката текст не му се појавува?? Јас си пишувам текст додавам од именик до кого треба да ја пратам, ја испраќам ама таму ми кажуваат текст нема во пораката... Зашто?Треба ли некоја опција да се уклучи?
вчера го добив на подарок од мајката на мојот дечко HTC WILDFIRE aли би сакала да му ја сменам бојата,па евентуално да не знаете кај можам да најдам различни SKINS-ови за HTC..и секако убави футроли,поженствени ?? позз
сони имав, сега самсунг. мразам мобилни телефони -.- дури во 3та год во средно ми купи тато мобилен, и тоа секоја нова песна ја ставав на мобилен па цеел ден со таа песна, сите од класот слушаа музика од мојот мобилен самсунгов нешто не чини, ама ај... колку да заврши работа, а и многу често го заборавам мобилниот дома
Sony ericsson xperia Прекрасен телефон значи тотално се имаш у него. Иначе и јас сум зависна од мобилен..
Секогаш користам марка Алкател , не дека сум нешто презадоволна. Најпрво имав Алкател обичен, прост, потоа дојде модата на оние за мобилни на отварање, па ајде да бидеме во тек на модата си купив таков, сега дојде ерата на тачот, и исто така сега имам еден тач, кој не е баш добар за употреба.
Не сум многу запалена за телефони сакам некој убав женски кој ке врши работа, и да има камера за чат пат некоја слкичка, за разлика од дечко ми кој има изнадавано пари за телефони и ужива во нив. Моментално го имам овој: LG GS290 Cookie Fresh многу си го сакам, а и многу го чувам, го имам пола година и никаде не е изгребан
Еј девојки сакам да ве прашам дали некоја знае како на ВИП да си ставам три омилени броја, знаете тоа ВИП ПРИЈАТЕЛИ! Барам на сајтот нивни не можам да најдам како треба и која е постапката!