Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.820
    Допаѓања:
    24.100
    @koritsaki, немој да си ја зела 4-ката! Никако. Кога излезе фини и беа перформансите како за тогаш. Има на страната на Apple споредба на модели, милион разлика има од 4-6. 4 генерации разлика. Како од Golf 2 до Golf 6. :rofl:
    Подобра камера, резолуција, процесор. Башка 4-ката не можеш да ја надградиш на најновиот iOS 8 и ќе ти прави проблем со апликациите.
    Пиши ми inbox за подетално ако сакаш да ти објаснам.

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Нормално е дека ќе кочи ако го има апдејтирано софтверот на најновата верзија. Многу простор зафаќа новиот софтвер и го прави телефонот да кочи. А да го вратиш на стариот софтвер нема да можеш. Така да не го зимај ако не сакаш да ти кочи.

3. IronLady

IronLady Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2014
    Пораки:
    2.082
    Допаѓања:
    34.513
    Дефинитивно алкател :)
    Јас го имам, месец и нешо , и се покажа добро ..пу пу да не го урочим.
    Има добри перформанси.
    Камерата многу убаво сликува..е сега предната камера како и секој мобилен е иста..само е подобра..плус си имаш и убавина ..пудра директива на секоја слика ќе си имаш :)
    Многу лица шо ги познавам се фалат од овој телефон, па и јас, затоа ти препорачувам да го земеш овој, нема да зажалиш :D

На sweety90, macovska и ivence69 им се допаѓа ова.
  4. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    1.210
    Дали знаете, од искуство, дали пред нова година би имало попусти во оне и т-мобиле? сакам да си земам телефон во доверба 24, сакам некој поубав до кај 10000...сега некако не ме бендисуваат телефоните што се до таа сума.

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Секоја година има..ама не верувам дека би имало некој понов модел на телефон.

6. Chocolate-me

Chocolate-me Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2014
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    157

Има ли некој Samsung galaxy core plus,како е задоволен од телефонот и ме интересира дали има предна камера и блиц?
    Утре ќе одам да порачувам мобилен и се мислам за овој :D .

7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Еј јас кога купував тел, го гледав овој во ВИП и се бев одлучна да го купам и него. Море ја би и колекција хаха :rofl: шала на страна, има камера и блиц има ама 5 мега пиксели е задната мислам. Успат еве ти едно линкче можеш да прочиташ за карактеристиките.

На simoncelicius и Chocolate-me им се допаѓа ова.
  8. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.971
    утре планирам да се префрлам во one и да го купам овој тел...
    Alcatel One Touch POP C7 :mp: вработената во one ми рече дека изгледал како самсунг с5
    :inlove: готово решена сум да го имам овој, но сепак сакам да ве прашам дали некоја од вас го има и како е задоволна ??

9. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.667
    Допаѓања:
    8.584
    И јас дојдов со намера да си прашам за овој на Samsung galaxy core plus

Со оглед на тоа дека не можам да си дозволам огромна сума за ајфон 6ка или галакси 5ка ( барем додека не сум вработена) овој ми се виде како идеален за овие услови сега.
    Не се разбирам многу многу од технологија и да бидам искрена сите тие спецификации мене и не ми се јасни,(не знам од секогаш не сум сакала компјутери и технологија па не сум се заинтересирала да научам нешто).

Она што ми е потребно е нели најосновното, фб, вибер, инстаграм и такви глупости...
    Ме интересира колку му држи батеријата? Ова линков што сте го поставиле погоре, баш ги читав коментарите и искрено се разочарав, се жалат на траењето на батеријата,дека е многу бавен, дека е безпотребно потрошени пари, дека рам меморијата му е крш, брзо се загревал при користење... Некако ме предомислуваат мислењава, а мене вака на изглед ми е совршен, баш како што сакам.

Последна измена: 25 ноември 2014
  10. nananananana

nananananana Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    5
    И ја сакам да го купам samsung galaxy core plus ама незз дали е добар ? камерата предна не му е убава ама задната ногу убаво слика

11. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    Нее не ти се исплати да зимаш 4 дефинитивно, тоа што кочат не може да се поправи, мислам углавном се ти објасни девојката погоре, така да боље не го зимај да не се нервираш. Подобро заштеди нешто пари па земи 5 или 5с и раат да бидеш.
    Иначе не знам кој спомна погоре дека ајфон 6 имал много проблеми, еве брат ми го има веќе некое време и нема никакви проблеми така да стварно не знам од кај се информацииве. И не ми е јасно како некој што никогаш не користел ајфон може да коментира дека се ужас, нормално и обратно некој што не користел андроид да коментира дека се ужас. Двете си имаат свои предности и маани. Јас еднаш земав андроид и никогаш повеќе. Се мислев ноут 4 да земам ама па 6 златна кога ја видов не ми текна на самсунгот...:inlove:

На Doozy, koritsaki и senza.parole им се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Девојки имал некој искуство со самсунг с4 мини? Пишете.

13. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    јас хо имам, што те интересира?

14. ivence69

ivence69 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2014
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    39
    Мене ме интересира какви слики вади дали се чисти и со убав квалитет и видеата какви се што се снимаат :!: и предната камера каква е

15. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    Супер слики вади, и видеата.
    Јас сум генерално задоволна од телефонот, повеќе го користам отколку компјутерот.
    Летово ми падна во вц шоља :lol:
    и постоја таму некоја секунда, ама се уште добро ме служи, чак и батеријата :)

16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Дечко ми си го купи, со здравје да си го служи. :inlove:

17. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.971
    јас се решив овој телефон да го земам и повеќе не го менувам никогаш станува збор за
    LG G2

На anuskaNESTLE, macovska и Bajaderka им се допаѓа ова.
  18. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Девојки утре одам да си земам телефон се мислам помеѓу Alcatel Idol mini i Alcatel Idol 2 S
    Вака нема некоја голема разлика освен во големината.. 2 S е 5инчи а мини е 4инчи
    Минито е нешто како ајфон 4 у тој стил а 2 С е како самсунг...мене 2С ми е поубав дека е малце поголем,ама па и минито ми се свиѓа..дефинитивно ќе биде еден од овие два ама незнам кој па кажете искуства.
    за кој би се одлучиле вие?

19. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    964
    Допаѓања:
    4.033
    Како се активира втора линија на Alcatel one touch s'pop?

20. Bajaderka

Bajaderka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    339