Како да го решам проблемов? Во последно време кога одам на интернет од wifi ми вика дека нема доволно меморија и дека некои делови од страната нема да бидат прикажани.
Треба да го исчистиш тел, спушти си Клин Мастер и исчисти тамо се што треба. И на пребарувачите исчисти им ја историјата.
Мене сега ми истекува договорот, ги гледав на One телефониве и ми фатија око Galaxy Trend plus и lenovo a536, кој е подобар? Само не ми е јасно со доплатава нешто, пакетот ми е Mega 5000 (ама не е достапен за нови корисници) и пишува дека одговара на М пакет, и башка имам некој бонус.Е сеа, да ги гледам цените од М пакетот(и дали може да си го продолжам договорот со стариов пакет?)
http://m.vip.mk/telefoni?p_p_id=mobilegsmadvisor_WAR_PhonesCatalogportlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_mobilegsmadvisor_WAR_PhonesCatalogportlet_jspPage=/frontend/mobileSinglePhone.jsp&_mobilegsmadvisor_WAR_PhonesCatalogportlet_phoneId=1692817 http://m.vip.mk/telefoni?p_p_id=mob...isor_WAR_PhonesCatalogportlet_phoneId=1540679 http://m.vip.mk/telefoni?p_p_id=mobilegsmadvisor_WAR_PhonesCatalogportlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_mobilegsmadvisor_WAR_PhonesCatalogportlet_jspPage=/frontend/mobileSinglePhone.jsp&_mobilegsmadvisor_WAR_PhonesCatalogportlet_phoneId=921992 http://m.vip.mk/telefoni?p_p_id=mobilegsmadvisor_WAR_PhonesCatalogportlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_mobilegsmadvisor_WAR_PhonesCatalogportlet_jspPage=/frontend/mobileSinglePhone.jsp&_mobilegsmadvisor_WAR_PhonesCatalogportlet_phoneId=865708 Kолку чини рата од телефониве на претплата Free M+? Неможам да се снајдам
Ми се блокира телефонов значи целосно, неможам да го вклучам ниту да го исклучам, го оставив да ја испразни батеријата и пак да го наполнам но ништо... Дали имате информација колку би ме чинела замена на софтвер за Еxperia S? Дали можам да го оставам за проверка да ми кажат што е и колку пари ќе биде поправката па јас да решам дали да го поправаат или не? Инаку за во ВИП се однесува?
За да земеш на рати,треба да си вработена и ќе ти треба потврда од работодавецот ваљда тоа беше дека имаш примања не помали од 8000.Ако не си вработена ќе треба преку некои од твоите за на рати. И тоа оди преку Тутунска и мислам кога ја плаќаш претплатата ја плаќаш и ратата. А за на рати оди на страната-советник за телефони-па од лево марката на тел-па на рати одбери-па одбери тарифен модел. Ако и вака не се снајдиш пиши ќе ти пишам цена за да не ги отварам секој посебно
Денеска го земав, се отепав од мака дур му ја испразнам батеријата конечно на 10 посто. Се покажа доро за овие 4 саати Баш ваков розев е
Како одат процедурите за да земеш телефон на раати во Т-Мобајл Значи само телефон на раати,без претплата? Ќе сака некој да ми објасни,што треба од документи да однесеш само лична карта или па треба потврда дека си вработен?
А ако немам пари во кредитната картичка т.е ако е празна и секој месец ставам пример по 400 денари во картичкава,можам да земам така телефон? Или па е како кредитиве земаш пример кредит од 18.000 денари,и после ти ги зема париве сите од сметка,а ти плаќаш како сметка за кредит или ?
Ана, мораш да имаш расположливи средства на кредитната. Инаку, не може. Бидејќи, банката веднаш му плаќа на Продавачот а потоа ти и плаќаш на банката и секако камата. Нпр. Ако банката ти одобрила кредитен лимит од 20.000 денари а телефонот изнесува 25.000 денари , останатите 5.000 денари ги плаќаш во кеш кај продавачот. Согласно договорот со банката, али ,во повеќето банки мораш да го вратеш износот за 12 месеци. И, вкупната сума што си ја искористила ти се распоредуваат месе,но. Јас имам мастер кредитна, кога ја извадов службеничката вака ми објасни. Стриктно, во овој случај, многу неповолни услови , поповолни ти се условите да однесеш потврда дека си вработена и лична карта. Телефон на рати и месечна претплата, друг начин од т мобиле, нема. Плус сега има и убави промоции, предновогодишни.
Имаме веќе два телефони земено,два броја имам на претплата од по 600 денари двата значи 1200 денари месечно ги плаќам и + уште нешто ако направам повисока сметка. Е сега ми се расипа мене смартфонот,па сакам да си земам нов ама без да склучувам нов договор бидејќи многу ми се скапи претплатите. :\ Другиве мобилни оператори какви опции имаат?