@koritsaki немој никако сама да ја сечеш картичката, џабе ќе се мачиш, кога на крај секако ќе ја уништиш. Оди во салон на твојот оператор, ќе ти издадат заменска СИМ картичка.
Имам неколку прашања околу тарифнити модели на Оne Ако некој се разбира добро во тоа, нека ми пише лп, за да не пишувам тука реферати . Фала
Јас го имам Алкател идол мини 2 веќе недела дена и презадоволна сум, не ми кочи перформанси одлични, камера перфектна, искрено помеѓу овие два и јас не знам за кој би се одлучила
Имaм еднo прaшaње вo врскa сo мемoрискaтa...Кoгa ќе ги префрлaм aпликaциите нa мемoрискa пoсле несaкaaт дa се oтвoрaт a песните и сликите ми се oштетувaaт дa не знaе некoј штo е прoблемoт?
Sakam da prasam nesto sega za iphone 6 da ja staves kartickata treba da go otvoram toa so edna zica. Ama tamu koga go otpakuva telefono nemase takva zicka. I sega so sto mozam da go otvoram dali znae nekoj
Ако е исто како за 5S, јас го боцнав со спајалица Земи некоја игла и внимателно притисни со тапата страна, лесно е.
Devojki drugarka mi sinoka si go zagubi telefonot. Vednas reagiravme, kartickata e blokirana i prijavivme i vo policija. Sakav da prasam za kolku vreme otprilika mozat da i go lociraat telefonot ?
@pasarora може да го најдат кога тој што го нашол го вклучи и почне да го употребува. Ако се изнесе надвор од државава нема да го најдат.
Дечко ми го има и за сега е задоволен, предната камера слика и ноќе под светло иако не се џам сликите, а задната е прекраснотии уште подобри слики. Не кочи и има многу место во него.
Знае некој кај има кабелчиња за iphone 5s? Знам дека има во епл продавниците, ама не ми се дава 2000 денари за кабел што ќе се расипе за некој месец.
феминки дај предложете некој мобилен телефон да е со добра камера околу 8мп, да е на пост пејд со мала доплата ?? Инаку ми завршува договорот имам алкател и стварно е за никаде и ве советувам да не го купувате ни камера е како што треба ни слушалка ни звучник ! инаку ве молам за брз одговор бидејки деновиве треба да купам