дечки дали имате заштитни фолии на телефоните?прилично нов телефон имам, но ме предомислуваат дека нема потреба од фолија, зошто сега екраните ги праеле да не се гребат. искуства
Те излажале дека екраните се праени да не ги гребат. Секој екран се гребе и секој телефон во пакување оди со заштитна фолија. Така да, јас имам.
Нашите финансии не дозволуваат таков луксуз Со здравје да си го користиш ако си го купила, а и ако не си го купила сеуште
Луѓе си го апдејтнав софтверот и имам сега апликација за филмови ама треба да ги купиш од плејстор за да ги гледаш...Може некако да се гледа нешто бесплатно или слабо
Ах телефони Порано бев зависна со нив. Неможев да замислам да одам на пример на училиште без телефон, ако го заборавев што се случило еднаш до два пати годината, се враќав па камоли и да каснам. Сепак кон крајот на 2014 тоа се смени и почнав секаде да го заборавам, да не ме интересира дали носам телефон или не и пред се ми служеше само како часовник и ништо повеќе. Многу пати сум отишла без телефон намерно или ненамерно на училиште и не знам, онака послободно се чувстував Секога кога го зедов новиот телефон „заразеноста“ ми траеше околу 1 недела и толку, пак почнав да го заборавам наоколу. Јас имам Алкател, и пред тоа имав. Претходниот ми беше крш, овај е предобар, барем према мене. Мислам према претходниот што го имав очигледно овој е предобар Камерата му е 5MB и има предна VGA. Alcatel OT Pop D3. Претплатата ми е 600. И мое прашање, од прилика колку пари се футролите за телефони? (како оваа на пример)
Јас пред 1 година го купив Alcatel One Touch Idol, и презадоволна сум, сеуште супер работи и не се појавил ниту еден проблем ниту гребнатинка, а ми има паѓано од рака мнооогу Камерата е одлична , а екранот 4.7 инчи Гледам и дека сега е значително поевтин.
@theowndemon Тоа е маска на сликата. Маските такви, кои се пообични, односно се само позади, се околу 100, 150, 200 денари. Но има и многу поскапи, зависи дали би си дозволила. Имам видено во Accessories во Скопје, маска за Ајфон над 700 денари, со циркони и се. Нема никаква разлика помеѓу нив, освен цената. Но доколку навистина сакаш да го зачуваш твојот телефон, јас би ти препорачала баш футрола, односно оние што се со лепенче, т.е како нотес. Малку чудно е со овие футроли што се отвара надоле, но навистина многу повеќе врши работа од другите. И да ти падне, од двете страни е зачувано, нема толку да се оштети, додека пак со другите маски, ако ти падне на екранот, лошо ќе биде. Ова е мој предлог. @kate89 Немој да веруваш во тие работи. Како инаку би просперирале продавниците кои продаваат таква заштитна опрема? Фолијата е права ствар. Го заштитува телефонот од гребнатинки и се. Имаш два вида: обична и мат. Мат-от има малку подебел слој заштита, но не е добра за сите телефони. Кај некои се оштетува тачот. Ти прашај си, да не те излажам, навистина незнам како што понатаму. @anakonda88 Многу добар телефон е SonyXperia M2. Една другарка зема, со 8мегапиксели камера е, одличен тач, поддржуваа многу апликации, 4гб меморија внатрешна. Незнам ништо за понудата. Таа има само пофални зборови за телефонот.
Гледам има пишувано за картичките дека невлегуваат во поновите модели на телефони, и јас го имав истиот проблем па еве совет се надевам ќе му послужи некому. Неодамна си купив iPhone 5c од t-mobile и пробав картичката да ја ставам ама нејќеше преголема е и океј земав микро сим и пак пробувам и нејќеше и отварам на нет и гледам не микро, нано сим требало. Отидов и си побарав од т-мобиле да ми дадат друга картичка ама да ми е ист бројот и ја платив околу 150 денари. Истата картичка се прави нано, микро и обична сим. А пред тоа и јас сакав да ја сечам ама нешто не ми се ризикуваше со тој број и зедов друга картичка и ја исеков внимателно по жолтите рабови (гледав на јутјуб како) и ми работеше и со таа картичка.
Protektorite okolu 200 foliite okolu 99 den vo handy partnerska mreza na vip celosna galanterija za mobilni ima i onakvi kabelcinja za 5 s kako sto barase feminlata pogore
Знае некој под кое име е брендиран овој телефон и под кое име се користи во светот, во АМЦ го продаваат под името Quart ама кога ќе го напишеш под тоа име ни на гугл не го дава. Не можам да најдам ни маска за телефонот , ништо. Па ако некој знае нека пише, би му била благодарна.
^Па Quart се вика телефонот само не се многу познати можеби затоа.Инаку јас имам Quart телефон ама не е тој погоре.