Ekran i displej ne spagaat vo garancija zemi ja garancijata i upati se do ovlasteniot serviser. Em pobrzo ke ti go sredat em nema da cekas zakonski od aek e eden mesec da ti go držať
Нема да згрешиш ако земеш iPhone, јас би ти препорачала да земеш од T-mobile, поквалитетни се дека за нив ги прават посебно,за разлика од ONE или Vip. Јас имам од T-mobile и многу сум задоволна, а една другарка зема од ОNE и постојано се жали дека wi-fi то и заебава.
Мене Alcatel idolot 2 ми цркна од ништо така стоејки му поцрни екранот и толку беше го однесов на сервис дека под гаранција ми го задржаа повеке од 30 дена и сеа ми рекоа да си изберам др тел.Се двоумам за HTC DISERE 310 и LG F60 ве молам за совет утре мора да идам во салонот да си одберам.Поздрав
Ме чудиш, мене ептен ми го пофалија Алкателот дури и се мислев помеѓу HTC Desire 310 и него. И на крај го одбрав HTC- то. Е сега јас сум Ајфон корисник и не се снаоѓам најдобро со Андроид ама ептен го фалат. А и LG F60 го гледав не ми фати око. Ако се мислиш сепак HTC-то ти е најдобар а за многу малку е поскап од LG-то а видно подобар.
P zatoa sto gi ima 5_kite me ma da najdes 4_ka. A za htc ili lg f60 lg to htc nema blic a i ne e 4 g mreza. Za razlika od lg to. Inaku Jas imam htc i sum zadovolna top mi se pokaza a mnogu e pokazana shkart serija
@HEV , јас го имам htc-то веќе можеби повеќе од пола година. Одличен е, многу е брз иако имам доста апликации, не ми забушава со батеријата, понекогаш кога не го чепкам многу ми трае и по 5-6 дена. Предната камера е средно жалосна, ама јас не сум the selfie type, така да, не ми менува нешто многу. На дневно светло е доста подобра, кога е лошо светлото ликот е катастрофа. Но затоа задната камера е бонбона! Иако нема блиц, има опции за подесување на ноќно сликање и слично, па додека не е толку темно можат да се извадат пристојни фотографии. Ова ми е прв телефон од овој бренд, следно пак би го одбрала htc, само некој друг понов модел. Чекам убава понуда или некаков евентуален попуст на htc One M8. Телефонот навистина е предобар, баш ми е по вкус и следно без сомнеж би го купила него.
И јас го сакав М8 ама мн ми е скап и башка сум на висока претплата од 1400 ден и на таа е со голема доплата па во салонот ми ги предлозија овие без доплата го има и самсунг цоре 2 маж ми го има ама не сакам да имаме исти тел и не ми се допага тоа што ко звониш тел автоматски се заклуува и за да поклопиш треба да го одклучиш...и мене ке ми биде прв од тој бренд а за предна кам ен ми е потребена мн мн само за на скајп а за ф60 немаат добро мислење околу камерата и бат била катастрофа.Фала ти за советот.Дефинитвно ХТЦ ке биде хухуху ке се испифалам ко ке го земам.... @karak Тел супер беше ама бат на алкател не држи а нз од што дојде до тој квар инаку камерата од 8 мг пиџ беше страшно добра сликите беа јасни толку многу како нз мене апаратот ми е со 12 мег пиџ кам не ми вадеше толку добри слики и нз го сакав пак ама сеа го има само идол 2 с ама не ми се допадна мн мн слични се ама колега на мм се пожалил за една недела од тачот идам на ХТЦ дефинитивно.
http://www.vip.mk/telefoni/-/gsm-advisor/LG/1634523/G3/IwlO79AvKRy7#ad-image-0 http://t-mobile.mk/public/detali-za...592&subscription=2&duration=2&installments=24
девојкии имам еден проблем. Имам љубоморен дечко ми ги избриша сите слики во телефонот во фолдерот галерија дали некако можат да се се вратат ве молам ако знае некоја нека каже позз
Nema način izbrisanoto ne se vraka. Eden sovet izbrisi go i ti od tvojot život ljubomoren nash i brak= propast
Зa G2 незнaм ништo a знaм сaмo декa е мaлку пoстaр мoдел инaку oвoј Г3 имa преднa кaмерa кoјa е oдличнa зaднa 13 мп сo блиц имa пoдoбрa кaмерa и oд iphone 6, не кoчи, јaс сум презaдoвoлнa oд телефoнчевo
девојки ме интересиара дали некоја знае на PlayComfort претплатата д 800 денари дали ови телефони кои се пишани под нив цени, таа цена дали се плаќа само кога ќе го земеш телефонот или покрај претплатата од 800 за телефонот се доплаќа дополнителна доленаведена цена??
Се плаќа предплатата 800 и + за телефонот секој месец. Ако сакаш можеш да го доплаќаш телефонот 24 месеци, 12,6 и 3 месеци. Значи ако земаш iphone ќе плаќаш 2578 месечно или 3118 а ако земаш сони 1123