Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    Ekran i displej ne spagaat vo garancija zemi ja garancijata i upati se do ovlasteniot serviser. Em pobrzo ke ti go sredat em nema da cekas zakonski od aek e eden mesec da ti go držať :(

2. sanjicka05

sanjicka05 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Нема да згрешиш ако земеш iPhone, јас би ти препорачала да земеш од T-mobile, поквалитетни се дека за нив ги прават посебно,за разлика од ONE или Vip. Јас имам од T-mobile и многу сум задоволна, а една другарка зема од ОNE и постојано се жали дека wi-fi то и заебава.

3. Emilija97mk

Emilija97mk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    553
    Некој да ми предложи добар и квалитетен телефон,со јака предна и задна камера,со блиц..?

4. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Мене Alcatel idolot 2 ми цркна од ништо така стоејки му поцрни екранот и толку беше го однесов на сервис дека под гаранција ми го задржаа повеке од 30 дена и сеа ми рекоа да си изберам др тел.Се двоумам за HTC DISERE 310 и LG F60 ве молам за совет утре мора да идам во салонот да си одберам.Поздрав

5. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Знае ли некој зошто во вип го нема самсунг галакси с4 мини?? И кажете некој сличен на него

6. Candid

Candid Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    489
    Ме чудиш, мене ептен ми го пофалија Алкателот дури и се мислев помеѓу HTC Desire 310 и него. И на крај го одбрав HTC- то. Е сега јас сум Ајфон корисник и не се снаоѓам најдобро со Андроид ама ептен го фалат. А и LG F60 го гледав не ми фати око. Ако се мислиш сепак HTC-то ти е најдобар а за многу малку е поскап од LG-то а видно подобар.

7. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.725
    Допаѓања:
    107.036

LG G3 :)

8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    P
    zatoa sto gi ima 5_kite me ma da najdes 4_ka.

A za htc ili lg f60 lg to htc nema blic a i ne e 4 g mreza. Za razlika od lg to. Inaku Jas imam htc i sum zadovolna top mi se pokaza a mnogu e pokazana shkart serija

9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    81.404
    @HEV , јас го имам htc-то веќе можеби повеќе од пола година. Одличен е, многу е брз иако имам доста апликации, не ми забушава со батеријата, понекогаш кога не го чепкам многу ми трае и по 5-6 дена.
    Предната камера е средно жалосна, ама јас не сум the selfie type, така да, не ми менува нешто многу. На дневно светло е доста подобра, кога е лошо светлото ликот е катастрофа.
    Но затоа задната камера е бонбона! Иако нема блиц, има опции за подесување на ноќно сликање и слично, па додека не е толку темно можат да се извадат пристојни фотографии.

Ова ми е прв телефон од овој бренд, следно пак би го одбрала htc, само некој друг понов модел.
    Чекам убава понуда или некаков евентуален попуст на htc One M8. Телефонот навистина е предобар, баш ми е по вкус и следно без сомнеж би го купила него.

На karak и HEV им се допаѓа ова.
  10. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    И јас го сакав М8 ама мн ми е скап и башка сум на висока претплата од 1400 ден и на таа е со голема доплата па во салонот ми ги предлозија овие без доплата го има и самсунг цоре 2 маж ми го има ама не сакам да имаме исти тел и не ми се допага тоа што ко звониш тел автоматски се заклуува и за да поклопиш треба да го одклучиш...и мене ке ми биде прв од тој бренд а за предна кам ен ми е потребена мн мн само за на скајп а за ф60 немаат добро мислење околу камерата и бат била катастрофа.Фала ти за советот.Дефинитвно ХТЦ ке биде хухуху ке се испифалам ко ке го земам....
    @karak Тел супер беше ама бат на алкател не држи а нз од што дојде до тој квар инаку камерата од 8 мг пиџ беше страшно добра сликите беа јасни толку многу како нз мене апаратот ми е со 12 мег пиџ кам не ми вадеше толку добри слики и нз го сакав пак ама сеа го има само идол 2 с ама не ми се допадна мн мн слични се ама колега на мм се пожалил за една недела од тачот идам на ХТЦ дефинитивно.

11. Emilija97mk

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    553
    Go nema vo One nego,G2 ubav e?

12. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.518
    колку е на претплата lg g3?

13. Bajaderka

Bajaderka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    339
  14. бојана

бојана Нов член

Се зачлени на:
    10 декември 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    девојкии имам еден проблем. Имам љубоморен дечко ми ги избриша сите слики во телефонот во фолдерот галерија дали некако можат да се се вратат ве молам ако знае некоја нека каже позз :*

15. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    Nema način izbrisanoto ne se vraka. Eden sovet izbrisi go i ti od tvojot život ljubomoren nash i brak= propast :(

На anakonda88 и Nausicaa им се допаѓа ова.
  16. Bajaderka

Bajaderka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    339
    Прогуглај малку, ќе најдеш начин како да ги вратиш.

17. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.725
    Допаѓања:
    107.036

Зa G2 незнaм ништo a знaм сaмo декa е мaлку пoстaр мoдел инaку oвoј Г3 имa преднa кaмерa кoјa е oдличнa зaднa 13 мп сo блиц имa пoдoбрa кaмерa и oд iphone 6, не кoчи, јaс сум презaдoвoлнa oд телефoнчевo

18. Emilija97mk

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    553
    Da,gi vidov karakteristikite ubav e,ama go nema vo ONE :worried:S
    Nekoj da mi kaze kakov e LG L90?

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  19. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    девојки ме интересиара дали некоја знае на PlayComfort претплатата д 800 денари дали ови телефони кои се пишани под нив цени, таа цена дали се плаќа само кога ќе го земеш телефонот или покрај претплатата од 800 за телефонот се доплаќа дополнителна доленаведена цена?? xx.jpg

20. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Се плаќа предплатата 800 и + за телефонот секој месец. Ако сакаш можеш да го доплаќаш телефонот 24 месеци, 12,6 и 3 месеци. Значи ако земаш iphone ќе плаќаш 2578 месечно или 3118 а ако земаш сони 1123 :)