Го земав хтц ама ме боли душата за алкателот искрено ни најмалку не е како него ама ајде добар е само предната камера му е катастрофаааааа ама ке мине подобра бат здравје.
Да не знаенекој коку е екран за SamsungGalaxy S3 ?Dali nekoj go ima skrseno pa da kaze cena za popravka
Не знаев каде да го поставам прашањето и затоа го пишам тука. Користам претплата на ВИП VipFree+ M+ и имам интернет плус во то, ама мене не ме конектира никако, денес бев во салонот на ВИП и ми рекоја да се јавам на 077 1234 и нешто со ѕвездичка ама јас пустата не го разбрав шо како, се јавив и ништо не ја разбрав таја шо збора таму. Знај некој шо е како е да ми објасни?
Може знае некоја да ме оправи како да се раскине договор на ОNE што како треба да идам и каде и колку се плака или на кој бр да се јавам да ми појаснат.
@HEV Отиди во салон, зависно од тоа уште колку ти останува од договорот они ке ти кажат колку треба да платиш, нпр ако ти е месечно сметката 1000 а имаш уште 12 месеци додека ти истече договорот мислам дека треба да им ги платиш сите 12000 унапред. Барем јас мислам дека е така, ама рачунај си дека ќе треба да исплатиш некоја одредена сум и дека ќе те заебаваат некое време, така да најубаво отиди во салон и прашај. Ако сакаш побрзо да завршиш спреми се да ги замараш по телефон по салони да се расправаш и остало. Последниве месец дена имав некои искуства со вакви работи и дефинитивно мислам дека ако не им стоиш на глава и ако не ги замараш нема да завршиш работа ко што треба...
јас го имам zte blade q, и да бидам искрена сите телефони zte ги имам пробано и на секој еден нешто не одеше како пто треба. па уште кога испадна овој модел си викам ајде и овој ке го пробам и навистина се изненадив, немам проблем со него, од сите zte овој модел им е најдобар, супер телефонче е. нема да зажалиш ако го земеш
Девојки каде е најдобро да објавам телефон за продажба? Има на фб некои групи ама не се многу активни па ако некоја знае и може да предложи или е заинтересирана да купи нека пише
Имам LG F60 и не ми вклучува вифи.Кога конектирам ми пишува No response from...(името на мрежата)Пробав со ресетирање ама пак исто, ќе може некој да ми каже што е проблемот?
сеуште не можам да си најдам моб на постпејт ,8мп кам , со прифатлива цена да купам , ми истече дог али немаат добри понуди , се надевам ке дојде некој добар на промоција
До сега се имаш вклучувано на таа мрежа? Пробај со некоја друга. Можеби рутерот ти е подесен така, да не може друг да се прикачува на таа мрежа. Јас да прашам дали има некој менувано матична плоча на Samsung S3? Колку ви наплатиле?
На друга мрежа ми се вклучува.Друг телефон на мојата мрежа се вклучува, но LG не сака.Како да проверам дали така ми е подесен рутерот?
Ja telefono (iphone) otklucuvam go silo prstot ama sega ja zabravi ozinkata i ja zgresi poveke pati i sega mi traze samo so toa pino da se otkuce ams ja ja zabravi nr mi teknuva kako bese sega so da pravam?