Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.518
    има ли некој сони експериа м2? да ми каже дали е добар и дали добри слики истава...

На ubafka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Larichka

Larichka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2014
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    14
    Го носев и на сервис ми рекоа дека вифито е во ред, и затоа мислам дека е до мрежата.Ти да не си имала ваков проблем?

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Не знам дали некој ти одговорил, пред некој месец е поставено, ама да си имаш на ум за следн пат-зелено пазарче. Од 200 до 300 денари се движат цените за комплет кабелче и тоа за во штекер. Не знам дали ги делат, ама 300 денари не се многу пари.
    Јас редовно за 4ката од пазарче си купувам. Дали од мобилара, дали од Дуна, ма од епл директива да купиш од Америка-ИСТИ СЕ, од искуство ти кажувам се е испробано, сите се кинески. Тоа им е најголем минус на ајфоните, кабелот и слушлките им се толку ефтини, и на изглед и на квалитет.
    Секако немаат животот поише од 4-5 месеци, барем јас многу брзо ги прецвикувам.
    Плус што ми пукнаа во штекер и ми направија куршлус едно 2 пати.
    За тие пари барем не ги жалам и штетам.

Последна измена: 6 февруари 2015
    На ubafka и crimson им се допаѓа ова.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Не, но мислев дека не ти работи, штом си била на сервис тогаш е нешто друго.

5. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    пред да го земам Alcatel idol 2 go imav lg l4 2 ама малиот ми го скрши па пред нели неколку дена зедов HTC disere 310 ама камерата не ми се допаѓаше и го шитнав и си земав за тие пари LG l50 да ви кажам искрено си ги сакам LG перфектен е ако е послаб и од идол и од хтц ама мене ми е супер кој ке го одбере нема да згреши бат 1 ипол ден ми држи со добро чепкање.Сакав розев ама на огласите немаше па си зедов др комбинација http://www.inside-handy.de/i/handies/lg-electronics-l50-sporty-22996.jpg

6. 24.07

24.07 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    33.246
    ми треба мислење за ZTE Grand X In

7. Pinafan

Pinafan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    36
    Што точно ти пишува.ако е icloud disabled постои можност да се врати.
    Втор начин е ако стварно е до лозинката да препратиш код од itunes koj го имаш на компјутерот.Нормално ако си логирана.

Трет начин колку што знам нема.

Туку дали сте виделе некаде смарт кавер-футрола за ipad air 1 или 2 со некоја прифатлива цена до барем 1000 денари
    Во дуна има но цената ми е многу висока т.е 2500 денари:|:shake:

Инаку интересно пред нешто повеќе од 1 година некаде исто така барав футрола за ипад 4.Отидов на зелено пазарче и со конци и врзување ги продаваа по 450 денари.
    Не купив бидејќи беа ептен катастрофа и требаше позади да ја бушам т.е да и правам дупка за камерата.
    Потоа случајно се шетав низ град и во Сет најдов за 350 денари оригинал смарт футрола.
    Си викам и овие пазарџииве ти биле тешки лопови:^)

8. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Имам Нокиа XpressMusic од брат ми ми е и тоа од пред 100 години. :lol:
    Има се што ми е потребно. 3.2мпх камерче за фотки, вај-фај, 2гб мемориска, топ звук оти е дими експрес мјузик :D и плус е нокиа што во превод значи буквално кога сум изнервирана го акам од сите можни парчиња мебел во домот и ништо не му е...
    Искрено немам пари да си купам нов, а и тогаш кога имам сум при пари никогаш не ми е приоритет мобилниот телефон си ги трошам парите на нешто друго така да веројатно ќе терам со овај дури оди. :hug:

9. ana72

ana72 Нов член

Се зачлени на:
    5 февруари 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Знае некој за Acatel One Touch Idol 2 предната камера каква е и квалитетен ли е воопшто телефонот? Во тмобиле го има ли и колку е цената отприлика;)

10. Kikc

Kikc Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2015
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    А да ве прашам , сигурно некој од вас знаете , мојот телефон Алкател имам напраено заклучување на "тач" мислам знајте и сеа еден другар ми го зеде а тој не ми го знајт шемата и тој накрај го отворе некоја оригинална шема што сите ги знает како е ама јас не вервев и друга шема си напрајв и тој пак го отворе , ве молам некој од вас да ми кажите како е , пуштете линк , слика или цртајте вие и пратете ми , фала многууу :*

11. Deadhalf

Deadhalf Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    65
    dali vo mobilari vadat gps od telefonite za da nemozat da se sledat?? mi go ukradoa telefonot pa sega eden drugar mi kaza neso demek gi vadele i nz so..

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Ако ја чуваш кутијата на телефонот тамо го пишува серискиот број на телефонот, со него ќе одиш во полиција и ќе кажеш дека ти го украле и спрема тој број ќе го најдат. Неможе во мобилара да ти вадат гпс ако сама не побараш.

13. Deadhalf

Deadhalf Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    65
    pa prijaviv veke 2 meseca cekam i on ako go ukral sam ke pobara da se izvadi gps-ot,a moze na site telefoni da se izvadi?

14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Незнам не верувам дека без документи ќе вадат гпс.

На Deadhalf му/ѝ се допаѓа ова.
  15. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    јас имам самсунг галакси с4 , добар телефон , јака камера и многу апликации и опции кој се поразлични од др телефони .Супер задовлна сум за сега

16. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.779
    Допаѓања:
    53.224
    gi imav site iphoni, sega imam samsung galaxy .. neznam galaxy se podobri kamerata wifi-to :) baska na iphonot baterijata sekogas e slaba malce drzi .. imam u plan iphone6,. no uste malce da im padne cenata deka ne vredi 650 evra za telefon na koj samo brendot mu go plakjas :)

Последна измена: 20 февруари 2015
  17. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.335
    Допаѓања:
    18.507
    Девојки предлог мобилара за декодирање на телефони во Скопје?
    Купив (преку продолжување договор од т-мобиле) Samsung Galaxy S4 mini, работи само со т-мобиле картички а ми треба за картичка на Вип. Со тоа што ќе го декодирам ми рекоа автоматски се прекинувала гаранцијата. Па ми треба ептен добра мобилара што ќе ми го декодира а при тоа нема да ми направи некоја штета :)
    и од прилика ако знаете пишете ми цена за декодирање,ако сте имале искуство.
    Фала многуууу

18. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y530-6103.php
    Некој искуство да не има со овој телефон? Или со оваа марка?
    Мислам дека се прилично нови а ми го предложија како добар :)

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Збор два за Самсунг Галакси С5?

20. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.518
    постар модел е тој хуавеи , имам искуство со п6 и п7 ,стварно се бомба камерата им е супер се вели дека тие се ајфони со кинеска изработка и поефтина варијанта :) Инаку ме интересира дали некој го користи Samsung Grand Prume ?