Го носев и на сервис ми рекоа дека вифито е во ред, и затоа мислам дека е до мрежата.Ти да не си имала ваков проблем?
Не знам дали некој ти одговорил, пред некој месец е поставено, ама да си имаш на ум за следн пат-зелено пазарче. Од 200 до 300 денари се движат цените за комплет кабелче и тоа за во штекер. Не знам дали ги делат, ама 300 денари не се многу пари. Јас редовно за 4ката од пазарче си купувам. Дали од мобилара, дали од Дуна, ма од епл директива да купиш од Америка-ИСТИ СЕ, од искуство ти кажувам се е испробано, сите се кинески. Тоа им е најголем минус на ајфоните, кабелот и слушлките им се толку ефтини, и на изглед и на квалитет. Секако немаат животот поише од 4-5 месеци, барем јас многу брзо ги прецвикувам. Плус што ми пукнаа во штекер и ми направија куршлус едно 2 пати. За тие пари барем не ги жалам и штетам.
пред да го земам Alcatel idol 2 go imav lg l4 2 ама малиот ми го скрши па пред нели неколку дена зедов HTC disere 310 ама камерата не ми се допаѓаше и го шитнав и си земав за тие пари LG l50 да ви кажам искрено си ги сакам LG перфектен е ако е послаб и од идол и од хтц ама мене ми е супер кој ке го одбере нема да згреши бат 1 ипол ден ми држи со добро чепкање.Сакав розев ама на огласите немаше па си зедов др комбинација http://www.inside-handy.de/i/handies/lg-electronics-l50-sporty-22996.jpg
Што точно ти пишува.ако е icloud disabled постои можност да се врати. Втор начин е ако стварно е до лозинката да препратиш код од itunes koj го имаш на компјутерот.Нормално ако си логирана. Трет начин колку што знам нема. Туку дали сте виделе некаде смарт кавер-футрола за ipad air 1 или 2 со некоја прифатлива цена до барем 1000 денари Во дуна има но цената ми е многу висока т.е 2500 денари Инаку интересно пред нешто повеќе од 1 година некаде исто така барав футрола за ипад 4.Отидов на зелено пазарче и со конци и врзување ги продаваа по 450 денари. Не купив бидејќи беа ептен катастрофа и требаше позади да ја бушам т.е да и правам дупка за камерата. Потоа случајно се шетав низ град и во Сет најдов за 350 денари оригинал смарт футрола. Си викам и овие пазарџииве ти биле тешки лопови
Имам Нокиа XpressMusic од брат ми ми е и тоа од пред 100 години. Има се што ми е потребно. 3.2мпх камерче за фотки, вај-фај, 2гб мемориска, топ звук оти е дими експрес мјузик и плус е нокиа што во превод значи буквално кога сум изнервирана го акам од сите можни парчиња мебел во домот и ништо не му е... Искрено немам пари да си купам нов, а и тогаш кога имам сум при пари никогаш не ми е приоритет мобилниот телефон си ги трошам парите на нешто друго така да веројатно ќе терам со овај дури оди.
Знае некој за Acatel One Touch Idol 2 предната камера каква е и квалитетен ли е воопшто телефонот? Во тмобиле го има ли и колку е цената отприлика
А да ве прашам , сигурно некој од вас знаете , мојот телефон Алкател имам напраено заклучување на "тач" мислам знајте и сеа еден другар ми го зеде а тој не ми го знајт шемата и тој накрај го отворе некоја оригинална шема што сите ги знает како е ама јас не вервев и друга шема си напрајв и тој пак го отворе , ве молам некој од вас да ми кажите како е , пуштете линк , слика или цртајте вие и пратете ми , фала многууу
dali vo mobilari vadat gps od telefonite za da nemozat da se sledat?? mi go ukradoa telefonot pa sega eden drugar mi kaza neso demek gi vadele i nz so..
Ако ја чуваш кутијата на телефонот тамо го пишува серискиот број на телефонот, со него ќе одиш во полиција и ќе кажеш дека ти го украле и спрема тој број ќе го најдат. Неможе во мобилара да ти вадат гпс ако сама не побараш.
pa prijaviv veke 2 meseca cekam i on ako go ukral sam ke pobara da se izvadi gps-ot,a moze na site telefoni da se izvadi?
јас имам самсунг галакси с4 , добар телефон , јака камера и многу апликации и опции кој се поразлични од др телефони .Супер задовлна сум за сега
gi imav site iphoni, sega imam samsung galaxy .. neznam galaxy se podobri kamerata wifi-to baska na iphonot baterijata sekogas e slaba malce drzi .. imam u plan iphone6,. no uste malce da im padne cenata deka ne vredi 650 evra za telefon na koj samo brendot mu go plakjas
Девојки предлог мобилара за декодирање на телефони во Скопје? Купив (преку продолжување договор од т-мобиле) Samsung Galaxy S4 mini, работи само со т-мобиле картички а ми треба за картичка на Вип. Со тоа што ќе го декодирам ми рекоа автоматски се прекинувала гаранцијата. Па ми треба ептен добра мобилара што ќе ми го декодира а при тоа нема да ми направи некоја штета и од прилика ако знаете пишете ми цена за декодирање,ако сте имале искуство. Фала многуууу
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y530-6103.php Некој искуство да не има со овој телефон? Или со оваа марка? Мислам дека се прилично нови а ми го предложија како добар
постар модел е тој хуавеи , имам искуство со п6 и п7 ,стварно се бомба камерата им е супер се вели дека тие се ајфони со кинеска изработка и поефтина варијанта Инаку ме интересира дали некој го користи Samsung Grand Prume ?