Луѓе, гледав во Вип дека има многу попуст. За 5 или 6 илјади можеш да си земеш многу добар телефон. Јас сум во план, па ќе ви кажам ако земам некој.
Jas si zemav vo neptun samsung galaksi s3neo za 12 000 plus na 6 raati bez kamata so kreditna karticka Telefonceto e bomba podobar od kompjuter...
http://www.ebay.com/itm/Selectable-...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3ccd8bf1b6 http://www.ebay.com/itm/Big-promoti...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2ed02cc6eb
Луѓе го рестартирав фабрички телефонот SonyXperia E. И ми се избришаа сликите. А предходниот пат кога го рестартирав исто,сликите ми се зачуваа. Прашањето ми е,дали воопшто можам некако да си ги вратам сликите? Со некоја програма или било што? Ве молам,ве молам :\
Како да ги префрлам контактите од телефонот на сим картичката? Конкретно за смарт фон ми треба... кај обичните телефони имаше опција за префрлање на цел именик на сим картичката, ама на смартфон не можам да се снајдам, упатете ме, ве молам. И дали може да се ресетира без проблем смартфон? Исто како што се форматира компјутер, сакам се да бришам. Може ли да се направи тоа без последици?
Здраво! Сакам да ве прашам за продавницата Ледиком дали продава нови телефони или веќе користени? Фала однапред
Што телефон имаш зашто на повеќето е различно. Пиши ја марката само. Можеш без проблем да го ресетираш телефонот, ќе ти биде со тотално исти префоманси како денот кога си го купила. Вајдс ќе треба одново да правиш апдејт на оперативниот систем, ама тоа е лесно. Нема да му шкоди, баш напротив... @KejtV продаваат и од двата, нови и користени.
LG L70 имам. Цел телефон го свртев, не можам да најдам опција да ги префрлам сите контакти наеднаш. Повеќето ми се на сим картичката, ама имам важни броеви на самиот телефон. Не е еден, два, па да ги запишам на страна. Затоа прашувам. А за ресетирање, сакам, ама шубе ми е, да не го зезнам телефонот викаш ќе биде ко сега да сум го купила?
Press the contacts icon.Press the Menu key.Press More.Press Import/Export. Copy contacts from your mobile phone to your SIM card Press Export to SIM.Press the Menu key.Press Select all.Press Done.Press OK to confirm. Вака вика чика google, Лг никогаш не сум имала и само тие не ги знам, ако не е тоа ќе бараме подобро. За рестартирање, сигурна сум, ако не ти требаат информациите на него рестартирај го. За секој случај ако ти треба нешто префрли на pc, мене се ми е синхронизирано со itunes па не се замарам и да се деси некој рестарт таков си имам од се копија во пц. Копирај ги контактите барем да си мирна.
@Annath или како што ти кажа Хипстер, или пак синхронизирај си со гугл акаунт, што и да ти се деси, сите контакти ќе можеш во секое време да си ги повратиш. А со ресетот убаво ќе си го освежиш телефонот. Само слики и такви работи што имаш зачувано на телефон, прво префрли на меморсика па прави фабрички ресет.
ај предложете некој телефон со екстра предна камера што вади бистри и убави слики и да не е нешто прескап angel:
Ќе влезеш во контакти и ќе одиш на делот поставки, имаш тамо увози/извози тамо гледај има за префрлање на сим картичка. А за ресетирање, се брише се од тел освен фабричките апликаци, како сега да си го купила.
Јас го користам. Супер перфоманси, многу добра камера, водоотпорен (се имам бањато со него во Грчка и не пропушта вода). Само што јас сум го спуштив новиот 5.0 софтвер и некако не ми се допаѓа.