Прв братучед мој го има веќе 2месеци и баш пред некој ден го прашував дали е задоволен и ми рече дека од она што очекувал бил многу подобар. Воопшто не кочел, а постојано користел интернет на него.
Од таму земале некои пријатели телефон. Нов, отворена кутија, дома отишле, полначот пукање кога го ставиле во штек. Среќа жив останал телефонот. Иначе Ајфон 6-ка. А сум слушнал дека за некои телефони ги давале со неоргинални кутии, а за полначите дека ги вадат оригиналните а ставаат чкарт. А и плус никакво понашање немаат со муштерии.
@Marick14 дали од Ледиком ќе ми кажат како да го одкодирам телефонот, ако им кажам дека телефонот е во странство? Имам едно другарче го купил од кај нив, но бил кодиран и не може да користи странска картичка, а многу му е потребен телефонот. Спојлер Иначе се работи за HTC M8 може е глупо прашањево ама ај.
Тој мислам дека на кодови се декодира. Треба да ти пратат код (цифри) и тој код треба да го внесеш и ќе го декодираш. Но мислам дека поскапо е со тие кодови. А за плаќање или не, со нив нека си види. Се чека од еден до три дена. Зависи кога ќе им го пратат кодот од оператор.
Дa не знaе некoј кaкo дa нaпрaвaм рaбoтите штo ги симнувaм(слики,песни)директнo дa ми се симнувaaт нa мемoрискa?
и мене ме интересира истото. Имам LG L3 и знам дека кај повеќето телефони има опција во МЕМОРИЈА и има да наместиш да ти се симнуваат во мемориска. Ама кај мене нема, барав во АПЛИКАЦИИ и таму нема никаква опција. Досега се што ми е симнато се снимало во меморијата на тел, на мемориска имам премногу место, ама ништо не сака да се симне таму, освен ВИБЕР кој не знам на кој начин отишол во мемориска. И сега имам меморија, ама не можамм да ја искористам. Ако знае некој некое чаре
Апликaциите мoжеш дa ги преместиш сo aпликaцијaтa AppMgr ||| oнa ти кaжувa кoи aпликaции мoжеш дa ги преместиш нa мемoрискa,aмa мене ме интересирa зa сликите штo ги симнувaм oд гугл истo тaкa и песните дoсaднo ми е веќе нa секoе симнувaње дa ги преместувaм :/
Hev како си задоволна од Алкателот? Јас сакам да го земам па се мислам помегу него LG Bello i Sony M2 ама некако поише сум за алкателот.Сега го имам тој М Поп не е лош батерија ако не го штракам ми држи без проблем и цел ден (најчесто коа сум на работа дали само 20 посто ми се троши),задна камера ок е на дневно светло или во убаво осветлена просторија но на послабо светло не е нешто нај нај иако е 5 мегапиксели без блиц,предна камера е катастрофа али очекувано од ВГА. Како ти се допагаше тебе Идолот 2 иако знам дека генерално сите што го имаат земено и првиот Алкател Идол што искочи се презадоволни од истиот.
LG Bello од One како можам да го земам на претплата, колку пари ќе ме чини доплата претплата такви глупости знае некој да ми објасни?
Дали некоја од вас го има телефонот Самсунг Галакси Мега и како сте задоволни од него ??? Планирам да го земам од мобиларата Мобеликс,некое искуство + ??
Имам i phone 5, ми падна по скали, го направив сол. Дисплејот е распукан и излезен, значи треба дисплеј да се мења целосно и звучникот е скршен. Препорачајте ми некоја мобилара за да го однесам да ми го поправат вр молам, и ако знаете кажете ми колку би ме чинело од прилика
Околу 70-80 евра сигурно ќе те кошта. Дисплеј и тач заедно идат. Имаш добри мобилари низ Скопје, ДМ Сторе, Мобилшоп, iStyle, Мобифлаш....
https://www.facebook.com/amc.com.mk/posts/866908043355506 Девојки ме интересира ваше мислење за телефонот.Дали е добар и дали му се добри перформансите,и вреди за парите да го купам.Ве молам за ваши мислења пошто акцијата е само денес.Фала однапред