telefonceto e super,edna drugarka go ima veke 3ipol meseci,mn e zadovolna.Kamerata mu e super(zadnata) ,prednata mu e 2megapikseli,tacot odlicno raboti,ramot e dobar isto taka 1MB.I shto e najbitno vredi za tie pari.ic ne se misli.pozz
Добро зашто на мајка ми сите пораки и стигаат во спам наместо во инбокс. И тоа нема никакви нотификации кога стигаат, туку само се покажува пораката во спам фолдерот. ЛГ е телефонот. Некој има некоја идеа?
Obicno skoro vo site mobilni telefoni,vo settings kaj porakite ima da se podesi sve vo vrska so stiganjeto i isprakanjeto,kako i toa koga ke i isprati nekoj poraka za istata dali da dobie notifikacija ili ne.Neka vidi tamu sigurno nesto i e pogresno namesteno.
Добар е. Јас користев таков и ми го купи еден другар од рака. Ич не сакав да го дадам ама ме молеше и ете така отиде кај друг сопственик. Јас го имав моделот i9505 (тој е и i9506 моделите се со 4G ), а другите како што се i9500 & i9515 се без 4G. Доколку користиш 4G, внимавај на моделите. А нормално, треба и сим картица да имаш таква.
Пробав така не е таму. Што е најтрагично не е само со моите пораки со сите е.Цел инбокс да се префрла во спам не е само со одереден број. Во вип креваат раце. Свашта. Ништо ако не најдам чаре и го ресетирам телефонот, само контакти зачувувам. Фала за сугестија сепак @mirandaa
@Hipster И на сестра ми така и праеше кога почна да користи нов телефон,Сони Икспериа,па после некое време го ресетираше и се оправи. Изгледа друго чаре нема
Читајки низ темата забележав дека камерата многу членови ја вреднуваат според бројот на мегапиксели.Бројот на мегапиксели, не е детерминирачки фактор за тоа дали една камера е добра или не.Пр Samsung galaxy s5 има камера од 16 мегапиксели,но има послаба камера за разлика од iphone 6, кој има 8 мегапиксели.Единствено бројот на мегапиксели е важен доколку печатете слики во поголеми формати.
Mi ja snema app play store i sega nemozam dr app da simnuvam zos neznam kako da vlezam vo play store. Kako da ja vratam ?