Девојки, имам LG Optimus L4 II и по грешка ги ставив песните на мешање. Како да ги вратам да ми се пуштаат по ред?
Имам Alcatel Idol.Телефонот многу ме зеза со полнење ич не се полни сменив полнач,но по некое време повторно почна да не се полни.Го однесов на сервис ми кажаа дека зезнат ми е портот,но заборавив да се распрашам за цена.Би сакала да прашам колку пари е поправка на портот одприлика?
Imam dva telefoni.Edniot od niv mi e prilicno nov.E sega koga i da vklucam kamera mi pisuva:camera failed.Vo sto e problemot?I dali global restart moze da pomogne? izvinete za latinicava od telefon sum.
Имам телефон LG L70 и во последно време нешто многу зафркава, кога сакам да напишам нешто тастатурата не се појавува, или пак ако се појави сама си исчезнува уште пред да пишам и одвај ќе се погоди да остани и да напишам нешто. И кога се допишувам на фејсбук преку месенџер, тие крукчињата за допишување кога ќе ги отворам сами се тргаат и не можам да пишам освен да појдам во апликацијата месенџер и оттаму да пишувам.
Мене и на 48 некад ми се исклучува. Старост, мојот гура 3та година, во лето 4та ќе наполни. Толку им е силата.
^^ Дечки, а користите оригинални полначи/кабли? Некогаш има многу и тоа врска. Јас пред некои дваесетина дена купив неоригинал кабел (од проста причина шо сакав подолг) и приметив дека откако ќе го наполнам батеријата пребрзо се троши. Башка, почна и да ми откажува нешто. Последниве дена полнам само на оригиналниот и раат видов, каде-каде побрзо полни и + подолго трае батеријата. Мојот е 5s инаку.
И јас приметувам дека батеријата ми трае пократко откако ги користам евтиниве кабелчиња, ама не ми се даваат 2000 денари за кабел од епл
Девојки дали некој има Alcatel onetouch pop d3?Како сте задоволни дали држат батерија и дали им е добра меморијата? И дали вади убави слики?
И со оргинален полнач полнет на другарка ми знае да и се исклучи на 40% батерија, поготово при сликање
Дали сте имале проблеми со ротацијата на телефонот? Имам Alcatel One Touch и ротацијата зафркава.. Еден период откажа не функционираше па после пак функционираше, сега веќе месеци пак не функционира. Инаку неколку дена од кога го купив ми падна во вода,не знам дали е од тоа
Здраво дечки. Денеска само што го скршив екранот на samsung galaxy s4 mini и сакав да ве прашам колку пари отприлика би ме чинела поправката на екранот. Иначе од внатре е пукнат екранот и неќе да се уклучи. Имам гаранција од т-мобиле, ама не верувам дека ќе го поправат бидејќи е скршен од моја страна
Ивана0505 јас имав таков случај,(мојот телефон не беше андроид).Го однесов во вип, но ми ја одбија поправката затоа што беше пукнат од моја страна.Го однесов на поправка кај еден пријател и ми зема 2000 денари,но твојот е Galaxy и сигурно ќе биде поскапа поправката ,а ако го однесеш во т-мобиле сигурно ќе ти одбијат да ти го поправат. Поздрав
здраво на сите... сакам да си купам телефон, но незнам кој е најдобар.... кажете ми според вас кој е така добар, но да не биде и многу скап... позз
Dale nekoj znae broevite koi sto sme gi blokirale kade da gi najdam telefonot mi e Samsung Galaxy Duos.Prethodno imav LG i site blokirani broevi gi imav na lidta i koga sakav gi odblokirav.pozz