а дали телефонот ти функционираше исто како и претходно? дали се приметуваше дека ти беше сменет екранот?
https://www.amc.com.mk/ShopDetal.as...1106&l=MK&q=leagoo&SupplierArticleID=&Action= Дали некоја од вас го има овој? Што мислите дали е добар ?
Самсунгот се разбира. Алкателите се понеквалитетни, брзо се расипуваат, брзо паѓа цената. Така да би ти препорачал да земеш Самсунг.
На пример дали може како песни што си префрлам од компјутер така исто и филмови да си префрлам со кабелчето?Само многу меморија да не зафаќаат,па некако во некој друг формат да ги конвертирам...?
Alcatel One Touch Pop C7 Alcatel One Touch Pop D3 Lenovo A536 Alcatel Idol Mini Alcatel One Touch Idol 2 Mini Нешто за овие телефониве да не знаете? Кој да го одберам? Извинете не знам зошто ми се толкави буквите и не знам како да ги сменам
Една моја другарка го има Alcatel Idol 2, и е прекрасен. Е сега, можеш да го одбереш мини, бидејќи не ми се верува да има некоја голема разлика, освен во големината. Да ти кажам, како функционира тој, ни коче, камерата му е супер, има предна, абе се нај нај. Изненадена сум од Алкател. И да го земеш мини, мислам дека нема да згрешиш.
А ти мини го имаш или од искуството на другарката? Пошто ако е веќе за доплата ќе доплатам 3000 денари ама ќе земам поквалитетен телефон. Досега немав ич среќа со телефони, се кршови ми се паѓаа
Не, не. Таа го има Alcatel Idol 2, а не мини. За тоа ти велам, мислам дека само разликата е големината, но за да си сигурно распрашај се, па да не ти бидат за џабе фрлени парите.
Симни ја Show Box од апп стор и ти треба само нет да имаш и можеш филмови да гледаш на одлична снимка се
Oд сите модели мислам како најдобар по спецификации,и доста популарен и фален како супер телефонче е alcatel one touch idol 2 mini
И алкателите се добри телефони. Јас на пример не би зела sony или acer или lenovo. Еднаш се зезнав зедов Quart џабе си ги дадов парите.Со здравје да си го служиш.