Јас моментално го имам Самсунг галакси тренд лајт , ама не сум задоволна многу е бавен и ептен ми кочи, а го служам само 5 месеци.
Често прави рестарт на телефонот така ќе се ослободува рам меморија, и како што кажа феминката погоре бриши ги апликаците што работат во позадина
Odis vo setings apps ( aplilacii) imas simnati i koga ke svrtis na levo onie sto rabotat. Stiskas ma sekoja aplikacija posebno i ja stopiras. Ke vidis viber fb ....i ostanatite rabotat po nekolku saati .....
Ако често ви кочи телефонот, инсталирајте си ја апликацијата CLEAN MASTER.Супер е, ги бриша непотребните апликациии.
Нема потреба, само го закочувате телефонот со тие апликации. Имате фабрички во сите телефони за бришење апликации кои работат во позадина.
Најпрвин здраво на сите. Имам еден проблем со телефонот.. Вчера наместо шема си ставив пин и го заборавив и нели имаш ограничено 15 пати ако не го погодиш ти дава да го отклучиш преку сметка. Ја пишувам точно и лозинката и емаилот и не сака. Знае некој што е проблемот?
Нема да можеш да го отвориш. Носи го во сервис да му стават нов софтвер. Во телефонот све што ќе имаш ќе ти се избрише. Следен пат памет у глава.
Нема во сите, него јас сакав да те прашам тебе нешто друго. Новиот Android 5.0.01 така нешто беше ми се ажурира автоматски во телефонот. Начин за бришење нема, го знам тоа, но барем да не ми кочи телефон толку,што треба да направам да не кочи? Бидејќи претходниот софтвер што го имав не ми го кочеше тел.
Назад враќање нема. Добро е што само ти кочи. Во новиот софтвер за Самсунг има проблеми. Некои имаат проблем со камера, со ви-фи итн. Најдобро е да го продадеш на пазар3 или реклама5. По мобилари ако отидеш ќе ти го видат софтверот и нема да го земат.
Јас го имам истиот. Ама не користам Clean Master. Имаш во settings фабрички да ги брише апликациите во позадина.
Одиш на Forgot Password пишуваш имејлот и пасот што ти е на Google + и после ти дава да си ставиш нов