Мобилни телефони

Discussion in 'Општи дискусии' started by RainBow, Mar 4, 2010.

1. FuffyToooU

FuffyToooU Истакнат член

Имам ваков, го купив за мојот роденден, значи 11 октомври, многу ми е добар, највеке ми издршал и најмногу ми се допаѓа што има блиц и кога одам некаде во темница го палам какао сијаличка и мсилам дека без него неможам ни до веце да одам :) :inlove:

Attached Files:

Nightwalker likes this.
  2. Sephora

Sephora Популарен член

^ Не можам, издрЖал.

Си купив ваков дигитрон.
    Не знам што опции има, ниту пак дали е добар/лош, ама се надевам ќе послужи за јавување и пораки.
    За музика и камера не ми ни треба, имам посебни уреди за тие нешта.
    :)

3. kolovoz

kolovoz Популарен член

кога сме кај мобилните морам да кажам дека ми фали моето првенче nokia 3200http://www.vatgia.com/ir/pictures_product/0/c3BxMTMwMTY1NDY2NS5qcGc-/nokia-3200-anh-4.jpg
    го имав цели 7години и кога веќе остаре премногу му го дадов на таткоми - до тогаш функционираше беспрекорно а по 2месеца откако му го дадов на таткоми престана да работи.....јас го изневерив а он мене не ;(

4. Lilian

Lilian Истакнат член

Навистина ми е потребен мобилниот. Си го носам секој ден со мене,дали само еднаш или 2 пати ми се случило да го заборавам дома и се осеќам како да сум без некое парче облека.
    Го користам за јавување и праќање пораки и МНОГУ РЕТКО за слушање музика. Не за друго,непријатно ми е кога не го носам,не можам да се јавам на некој ако ми притреба нешто и сл.
    За жал,сега мобилните,односно марките станаа главна преокупација на тинејџерите...повод за тепање време и натпревар помеѓу нив за тоа кој има подобар и поскап мобилен. Згадено ми е од тоа. Се знае за што треба да служи мобилниот.

5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Lilly8 likes this.
  6. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Интересни се мобилните на ТАЧ, ама call me old fashioned си преферирам на копчиња.
    Си имам ваква срцка и супер ми е :D
    Ми се свиѓа и бојата и тоа што е на лизгање, и има доволно голем екран со фини бои :P
    А внатрешна убавина е што има два гига, Walkman е со супер слушалки (и перфектен bass), има милион работи, единствена маана е што нема блиц, ама си имам апарат за такви ствари така да не ме засега многу :$

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Сакааааам IPhone 4 аааааааааааааааааааааа... :lol:

8. Lux

Lux Форумски идол

Сефора, јас имам од Сони Ериксонот јендо, кога барав Икспериа во моментот немаше, а морав да земам некој (продолжував договор), а сакав ериксон да биде, и таму ми го препорачаа јендо како тој на третата слика walkman e, на тач и го зедов, само што нема многу меморија и камерата му е два пиксела, ама со доплата од 1000 денари добар е и го зедов.
    Добра работа е тоа што маските одзади се менуваат, има скоро во сите бои, бела, сива, црна, црвена, розова, жолта, плава, зелена .
    Има блутут, опции за на интернет, пораки нормално, ноутс и друго не ми треба . :)

9. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Нокиа н97 мини срце ми е...најмногу си го сакамм :lol:

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Си имам Sony Ericsson k550i ..сегде си го носам со мене па дури во вцц и ко ќе се капам си слушам музика! :)

11. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Најлошото искуство ми е со оваа скапаница (прости на израз), ми беше даден модел (на ново, од Т-Мобиле) со фалична батерија, и морав да ја полнам секој ден, без активно да го користам, а се работи за модел на кој токму најголем адут му е времетраењето на батеријата.
    Инаку, порано се палев на нови модели, фенци модели, со компјутерски можности, како нокиите, ова-она, па имав Нокиа Н95, па Сони Ериксон W595... Ама, да не тупам, сите ми откажаа послушност/љубов, и веќе извесно време си се вратив на моето телефонче од 2005-та, кое се’ уште си држи, Сименс А52. Класика, полифони мелодии, и 2 игри, закон! :rofl:
    Нормално, некогаш во иднина ќе земам некое попристојно моделче, барем со камера, но НИКОГАШ нема да користам тач скрин, зашто таквите екрани не се направени за моите дебели прстиња. :$ :D

12. LostInThePast

LostInThePast Истакнат член

Сите пари ги дадов за ова бе :D

Вреди за ова .. гомце си го викам .. надимак ]:)

Chasicka01 likes this.
  13. ana05

ana05 Истакнат член

Незнам дали сум единствената што воопшто не уживам во скапи телефони,вакви да биле,ова да имале и разни други опции!!!Најважно ми е да држи батерија подолго време,да можам да се слушнам било каде и смс да напишам.И секогаш кога ке купам некој побогат телефон или го губам или ке го "избањам" со вода или кафе не битно.

14. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Имам телефон ,колку да го имам ама сега доаѓа такво време шо мојта генерација мора да има модерни и скопи телефони...ајде и на мене да ми купат скап и убав...одеме у продавницата...ја па за најсимпатичнио и најефтинио...

Attached Files:

Chasicka01 likes this.
  15. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Колку не се замарам со телефонот, тоа е чудо. Ќе го баталам негде, врска немам кај ми е, може да си звони, па и батерија да му снема . . . на тој што му требам да ме пцуе :lol:
    Исто, многу мразам долги разговори и лигавење. Инаку имам марка нокиа така убав модел, и добро ме служи. Скроз можам без мобилен. :)

16. Tanny

Tanny Популарен член

Јас си го имам овој,само бел со розав и многу си го сакаам,задоволна сумм од него :D
    :inlove: [​IMG]

MoonChild likes this.
  17. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

LG на допир.. инаку не би можела да го замисллам животот без телефон ... :angel:

18. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Имам Nokia, не е баш од најновите модели, но супер ми врши работа, сега за сега не би го менувала. Инаку јас не сум фанатик за нови и скапи мобилни, со незнам какви опции, затоа што ми е најважно телефонот да е функционален и долго време да трае батеријата.

19. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Нов ми е,си го купив пред некоја недела.Супер е телефончето, не згрешив што го кипив. :)

Attached Files:

Chasicka01 likes this.
  20. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Имам едно Сони Ериксонче, вокмен пишува на него, а што модел е врска немам!! :D Не е битно!
    Инаку, си имам голем мерак на модерни телефончиња. Да можам на неколку месеци да го менувам, би, ама не можам. Овој сега, океј ми е, има Вај-фај и тоа е она што ми треба, ама туп е многу бе. Му паѓа конекција, се исклучува сам, снемува слика, све и свашта... Батеривчето секој ден го полнам!
    Сега планирам да си се подновам со едно ново, на тач и сите тие тракатанци, мада не за брзо, ќе си почекам до ноември да ми истече договорот на претплата па така да си земам со помала доплата! :)
    Да не пребарувам многу!!
    И да, ајфонот ми е љубов неостварена!!