Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. FuffyToooU

FuffyToooU Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    119
    Имам ваков, го купив за мојот роденден, значи 11 октомври, многу ми е добар, највеке ми издршал и најмногу ми се допаѓа што има блиц и кога одам некаде во темница го палам какао сијаличка и мсилам дека без него неможам ни до веце да одам :) :inlove:

Прикачени фајлови:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    ^ Не можам, издрЖал.

Си купив ваков дигитрон.
    Не знам што опции има, ниту пак дали е добар/лош, ама се надевам ќе послужи за јавување и пораки.
    За музика и камера не ми ни треба, имам посебни уреди за тие нешта.
    :)

3. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.227
    кога сме кај мобилните морам да кажам дека ми фали моето првенче nokia 3200http://www.vatgia.com/ir/pictures_product/0/c3BxMTMwMTY1NDY2NS5qcGc-/nokia-3200-anh-4.jpg
    го имав цели 7години и кога веќе остаре премногу му го дадов на таткоми - до тогаш функционираше беспрекорно а по 2месеца откако му го дадов на таткоми престана да работи.....јас го изневерив а он мене не ;(

4. Lilian

Lilian Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    13
    Навистина ми е потребен мобилниот. Си го носам секој ден со мене,дали само еднаш или 2 пати ми се случило да го заборавам дома и се осеќам како да сум без некое парче облека.
    Го користам за јавување и праќање пораки и МНОГУ РЕТКО за слушање музика. Не за друго,непријатно ми е кога не го носам,не можам да се јавам на некој ако ми притреба нешто и сл.
    За жал,сега мобилните,односно марките станаа главна преокупација на тинејџерите...повод за тепање време и натпревар помеѓу нив за тоа кој има подобар и поскап мобилен. Згадено ми е од тоа. Се знае за што треба да служи мобилниот.

5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    На Lilly8 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Интересни се мобилните на ТАЧ, ама call me old fashioned си преферирам на копчиња.
    Си имам ваква срцка и супер ми е :D
    Ми се свиѓа и бојата и тоа што е на лизгање, и има доволно голем екран со фини бои :P
    А внатрешна убавина е што има два гига, Walkman е со супер слушалки (и перфектен bass), има милион работи, единствена маана е што нема блиц, ама си имам апарат за такви ствари така да не ме засега многу :$

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакааааам IPhone 4 аааааааааааааааааааааа... :lol:

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сефора, јас имам од Сони Ериксонот јендо, кога барав Икспериа во моментот немаше, а морав да земам некој (продолжував договор), а сакав ериксон да биде, и таму ми го препорачаа јендо како тој на третата слика walkman e, на тач и го зедов, само што нема многу меморија и камерата му е два пиксела, ама со доплата од 1000 денари добар е и го зедов.
    Добра работа е тоа што маските одзади се менуваат, има скоро во сите бои, бела, сива, црна, црвена, розова, жолта, плава, зелена .
    Има блутут, опции за на интернет, пораки нормално, ноутс и друго не ми треба . :)

9. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Нокиа н97 мини срце ми е...најмногу си го сакамм :lol:

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Си имам Sony Ericsson k550i ..сегде си го носам со мене па дури во вцц и ко ќе се капам си слушам музика! :)

11. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Најлошото искуство ми е со оваа скапаница (прости на израз), ми беше даден модел (на ново, од Т-Мобиле) со фалична батерија, и морав да ја полнам секој ден, без активно да го користам, а се работи за модел на кој токму најголем адут му е времетраењето на батеријата.
    Инаку, порано се палев на нови модели, фенци модели, со компјутерски можности, како нокиите, ова-она, па имав Нокиа Н95, па Сони Ериксон W595... Ама, да не тупам, сите ми откажаа послушност/љубов, и веќе извесно време си се вратив на моето телефонче од 2005-та, кое се’ уште си држи, Сименс А52. Класика, полифони мелодии, и 2 игри, закон! :rofl:
    Нормално, некогаш во иднина ќе земам некое попристојно моделче, барем со камера, но НИКОГАШ нема да користам тач скрин, зашто таквите екрани не се направени за моите дебели прстиња. :$ :D

12. LostInThePast

LostInThePast Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    56
    Сите пари ги дадов за ова бе :D

Вреди за ова .. гомце си го викам .. надимак ]:)

На Chasicka01 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ana05

ana05 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    35
    Незнам дали сум единствената што воопшто не уживам во скапи телефони,вакви да биле,ова да имале и разни други опции!!!Најважно ми е да држи батерија подолго време,да можам да се слушнам било каде и смс да напишам.И секогаш кога ке купам некој побогат телефон или го губам или ке го "избањам" со вода или кафе не битно.

14. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Имам телефон ,колку да го имам ама сега доаѓа такво време шо мојта генерација мора да има модерни и скопи телефони...ајде и на мене да ми купат скап и убав...одеме у продавницата...ја па за најсимпатичнио и најефтинио...

Прикачени фајлови:

• nzaa.jpg
      nzaa.jpg
      Големина на фајлот:
      8,4 KB
      Прегледи:
      171
  15. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Колку не се замарам со телефонот, тоа е чудо. Ќе го баталам негде, врска немам кај ми е, може да си звони, па и батерија да му снема . . . на тој што му требам да ме пцуе :lol:
    Исто, многу мразам долги разговори и лигавење. Инаку имам марка нокиа така убав модел, и добро ме служи. Скроз можам без мобилен. :)

16. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    Јас си го имам овој,само бел со розав и многу си го сакаам,задоволна сумм од него :D
    :inlove: [​IMG]

На MoonChild му/ѝ се допаѓа ова.
  17. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    LG на допир.. инаку не би можела да го замисллам животот без телефон ... :angel:

18. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Имам Nokia, не е баш од најновите модели, но супер ми врши работа, сега за сега не би го менувала. Инаку јас не сум фанатик за нови и скапи мобилни, со незнам какви опции, затоа што ми е најважно телефонот да е функционален и долго време да трае батеријата.

19. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Нов ми е,си го купив пред некоја недела.Супер е телефончето, не згрешив што го кипив. :)

Прикачени фајлови:

20. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Имам едно Сони Ериксонче, вокмен пишува на него, а што модел е врска немам!! :D Не е битно!
    Инаку, си имам голем мерак на модерни телефончиња. Да можам на неколку месеци да го менувам, би, ама не можам. Овој сега, океј ми е, има Вај-фај и тоа е она што ми треба, ама туп е многу бе. Му паѓа конекција, се исклучува сам, снемува слика, све и свашта... Батеривчето секој ден го полнам!
    Сега планирам да си се подновам со едно ново, на тач и сите тие тракатанци, мада не за брзо, ќе си почекам до ноември да ми истече договорот на претплата па така да си земам со помала доплата! :)
    Да не пребарувам многу!!
    И да, ајфонот ми е љубов неостварена!!