веќе имам погоре кажано дека тел е совршен камерата ти е 13 со 5мега пиксели , самсунгот ти е закон и бренд број 1 .
Телефонот ми е на откодирвање дечки не го имам проучено воопшто би сакала да знам како се прват овие огледало слики,мн се интересни,дали има некоја посебна програма или зависи од телефонот и опците кои ги има ?
Да не испадне реклама Спојлер: Спефицикации http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_prime-6708.php
dali znae nekoj peodavnica za menuvanje na stklo na tell, bidejki pred 3-4meseca si kupiv HTC desire 310 i vcera mi padna po skali i mi raspuka ekranot znam nekoi prodavnici ama vo tie stavaat samo neorginalni stakla i posle tacot ne funkcionira a jas sakam da mi bide orginalno stakloto
Стар телефон,добар но веќе ке оди во историјата на apple.Бидејќи има слаби перфроманси и како што се качува абдејтот на софтверите нема да бидеш во тек,и нема да можеш да ги абдејтуваш новите работи.Сега за сега е добар,но за понатака објаснив што и како.
Мал екран има и малку е потежок,а за тие пари или малку поскап,можеш да земеш и поголем и со подобра камера.