Dechki koga kje kupish nov tel kolku vreme treba da se polni na pocetok? Ednash 12 saati ,ili 3x 12 saati
A ako se prekine dodeka se polni prviot pat?Brat mi sinokja go izvadil polnacot dodeka se polneshe noviot tel (prvo polnenje)..Sega me stra neshto dane ke ima problem ..uff
Да не објаснувам пошироко пошто ке ми фати реферат,значи не се веќе батериите на мобилните како порано,премногу е напредна технологијата и нема врска тоа што брат ти го извадил моб од полнач,едноставно само врати го и нека се наполни до 100% и готово. Моја препорака е до сите,за да не ги расипувате батериите на телефоните,додека е на полнач телефонот не го чепкајте затоа што ја горите така батеријата на телефонот.Ставете го телефонот да се полни не го пипајте нека се наполни од 90% до 100% и терајте работа.
Јас го користам моментално. Добри спецификации има, го користам може некои 5 месеци ама веќе ми кочи. Не знам до што е, ама некогаш од такт ме вади.
http://www.vip.mk/telefoni/-/gsm-advisor/Samsung/1911363/Grand Prime/IwlO79AvKRy7#ad-image-0 тука еве го
Пред се здраво нова сум на форумов и се надевам дека ќе бидам прифатена од ваша страна. Како и повеќето неможам да го замислам мојот живот без мојот телефон. Инаку имам samsung galaxy ace 4