Телефонот ми е баш супер има добра камера и тие ствари. На подарок ми е од тетка ми и морам да го сменам бидејќи ќе си дојде ќе го види таков, за глава ќе се фати 18 илјади дала жената.
За HTC desire 510. Би ви била благодарна ако ми кажете дали може за овој модел и ако може, тогаш каде и колку би чинело.
девојки си земав ново телефонче но не сака да ми се оклучи 3g имам активен пакет но никако не ми се оклучува... дали треба нешто друго да активирам за да ми биде во ред?
Мене ми го активираа во Оне продавницата. Треба да се јавиш изгледа или да пратиш порака. Отиди таму ќе ти средат.
Луѓе незнам дали ова е за овде или не Вака сега, синоќа кај 11 ми стигна порака на телефон, пораката беше од странски број (+80976) и пишуваше дека мојов број е добитник на 450 000 долари (400 000 евра), која цифра еј, и имаше емаил нивни за да им пишам за детаљи. Им се има случено на некој од вас, да не е некаква лага, појма немам што да правам па ај помош ќе барам од вас
Ке одоговориш и кога ке ти стигне сметката,ке паднеш во кома.Не си играјте играчки тоа се финти на хакери,кој преку мобилните телефони зимаат пари,а ако си на кредит одма ке ти го исцицаат кредитот,бриши ја пораката.
Ne si igrajte igracki so takvite poraki preku mail ili preku tel vlecat info i sobiraat podatoci virusi virisi i samo virusi. Vcera odnosno nokeska mislam deka sekoj vtor dobil takava ili edna malku poinakva sms poraka.
Ај некој што се разбира од телефони да ми каже дали при менување на дисплеј и тач се бриша се што имало во телефонот? Може се повторувам но мака си имам со него.
Lg l Fino, го купив пред 1 месец, после 1 недела користење почна да ми излегува известување Неважечка батерија, се исклучува за 1 минута. Некој да имал слично искуство ?