Дали некој го користел DOOGEE Leo DG280? Бидејќи има доста поволна цена Ако може мислење? Фала однапред
IMEI-то го најдов во About Phone е ама на некои работи што ги инсталирам од Google не од Play Store ми бара ID-то на мобилниот да го пишам... Ќе пробам после со него... Фала ти
Што мислите за Elephone g7 ? И на пр. Samsung Galaxѕ s5 корејски- ги има истите карактеристики како оригиналниот или?
Сакам да си купам телефон но не знам каков. Не ми се даваат многу пари на телелфони оти и бргу се расипуваат. Сега имам Samsung Galaxy Core и задоволна сум. Скоро 2 години го имам.. Што телефон ќе ми препорачате, но да биде Самсунг со прифатлива цена ?
со оглед колку ги имаат набиено на телефоните во последно , тешко дека ке најдеш самсунг поефтин , не стрижат како сакаат !!
самсунгот се мн квалитетни , но уште не ми е јасно како може во Америка мобилните телефони да се далеку поефтини од кај нас ..... :/
Тетка ми ми даде Самсунг галакси с4 да го користам, не и користен многу време,а сепак многу бргу загрева и камерата се исклучува.Сега дадов пари за декодирање и криво ќе ми е ако ради оване можсм да го користам., дали некој има вакво искуство и дали може да се реши некако без сервис.Фала
Мислење за Huawei Ascend P7 и Sony Xperia Z3 Compact? И дали некој го користел Samsung Galaxy Grand Prime Duos и како бил задоволен? Извинете што пишувам едно по друго но заборавив да го редактирам мислењето и сега нема таква опција :/ Фала однапред
А да му направиш Factory reset за да се исчистат сите ствари шо се зачувани во него? Ќе се освежи малку...