Stavi si memoriska telefonot ide so odredena memorija na koja del ima aplikacii na pr. Ako ima 1 ram memorija ppla zafakaat aplikaciite a dr ti sto le stavis. Prefrli sto mozes na memoriska i oslobodi od tel
Сакам да избришам музика од мемориската, али ми вика The storage is write protected. Remove the write-protection and try again.. Како?
Телефонот ми падна на екранот и кога го уклучив свете само бело и ништо не функционира. Може ли да ми кажете што е ако некој се разбира и колку чини од прилика дефектот. Се работи за Android one touch s'pop.
Девојки, што мислите за Sony xperia M4 aqua ? Андроидот му е Lollipop 5.0 ... А на досегашните телефони нели андроидот беше Kit-kat, Jelly Bean .. Паа се мислам затоа што овој Lollipop не ми е познат
Lolipop e последниот андроид за сите нови телефони,сите тие под лолипоп се веќе стари оперативни системи.
Има octa core процесор, што е супер, има 13мп камера што е уште посупер, 2 гига рам што е солидно.. Зависи од каде ќе го земеш, во готово, претплата итн, се исплати. Лолипоп е супер
Денес мобилен телефон е многу неопходен за да можеш да се најдеш и да излезеш со некој, не е како порано кога се знаеше каде сме - на игралиште Мобилниот телефон ми е битен за комуникација, за повици и за интернет, поточно Фејсбук. Инаку, наскоро ми истекува договорот и ќе земам нов телефон, се мислам меѓу Alcatel mini и Samsung, од нив некој модел, па некоја препорака од вас?
Dechki znaete iphone 5 kolku koshta na staro? Ili eventualno, da go zamenam mojot iPhone 4s, i da zemam iphone 5 za vnuk mi, kolku ke treba da doplatam?
12-13 000 max. ovde mn. lujge prodavat iphone 5.. pa probaj vidi https://www.facebook.com/groups/533261013486885/
Ова се појавува доколку на страната од пластиката каде ја вметнуваш малата микро картица има едно дугме, се откличува и заклучува. Веројатно си го заклучила па ти го пишува горенаведеното. Пробај дугмето од страна да го помериш нагоре или надолу во зависност каде е и ке се отклучи. Се надевам дека ме разбра.
Си ги гледам мислењава и сфаќам дека и грешно сум го пишала и моделот на телефон А убедена бев дека е тој Како и да е да си одговорам сама на прашањето во случај на некој да му треба информација во иднина...копчето за заклучување на ХТЦ телефони го менуваат во Нано мобил за 250 денари.
Смена на екран ти е од прилика од 800ден па нагоре зависи од телефонот е сега незнам како одат овие работи, дали оваа цена важи и ако ти е оштетен тачот или општо телефонот како во твојот случај иако мислам дека е само ако ти е оштетен екранот без тачот сепак не сум сигурна.