За овој тел имам разбрано дека било канта од телефон,ептен кочел.Вујко ми го имаше истиот не е задоволен воопшто.Најдобро пред да го купиш да го провериш таму да го вклучиш
Самсунг, дефинитивно. Веќе со години јас, татко ми, мајка ми, и сега сестра ми користеме самсунг и не би ги замениле за ништо друго.
Пред некое време го однесов мобилниот за смена на екран и све ОК, екранот е поправен, тачот си работи единствено кога звонам кај некој, екранот се исклучува и не реагира. Пр и да сакам да титнам не можам од проста причина што екранот е сосема црн и не реагира ниту на копчињата и продолжува да звони се додека др страна не ми исклучи или пак после завршениот разговор повторно се активира екранот. Имам забележано дека ова само се случува кога повикувам некого инаку си дејствува нормално.
I mene slicno na ova mi se slucuva,nekogas telefonov znaj da mi zakoci,ili i koga mi dzvoni nekoj ke mi se pojave crn ekran pa ke nemozam da vidam nitu koj dzvoni nitu da isklucam...Ali bitno ke si ja islusam muzikata hihihi
@x-MajaEsposito-x @Janina Можеби е сензорот во прашање? Кога звониш или ти звонат се гаси од светлина кога го ставаш на уво ако не е сензорот во прашање за затемнувањето тогаш дефенитивно ви кочи телефонот. @Tinnnna самсунг си е самсунг верувај!
Ако зимаш лг само 32гб со 3гб рам што е,а ако е со 2гб рам не го зимај лош е,земи си тогаш алфата е многу добар телефон.
Јас би земала Алфа, многу ми е убав. Јасс генерално многу сум задоволна од самсунг телефоните, сите ми беа издржливи, и батерија и се.
Имам проблеми со Itunes store кога и да влезам ми пишува да инсталирам itunes u и инсталирав ама пак не сака ништо да ми отвори,влегувам во Itunes store и сега пишува Open the itunes u,како да го решам ова? o.O
dali nekoj mozi da mi kazi kako da otklucam iphone 4s a da ne go znam pass? donesem mi e od stranstvo ama zaklucen e :/ dali e mozno preku pc da se otkluci ili ne bidejki prasav vo servis mi rekoa deka ne mozele
Прашај и второ и трето мислење, ако не бива во тој оди во друг можеби ќе ти се посреќи. Инаку од дома од пц нема шанси да го отклучиш бидејки е троа тешко по сервиси а не пак ти дома сама.
Не сум којзнае колкав зависник од телефони. Не запишувам се во него и повеќе го користав за да слушам музика. Инаку јас имам Huawei, мобилниов е не е некој могу добар, помалку е бавен батеријата му е добра ама јас мислам дека дефенитивно има подобри марки на телефони од овој (Samsung, Nokia, LG…)