Вака ако има пасс код може да се среди тоа,исто на другар му донесоа од странство и му го средив пасс кодот,али ако има Icloud,тогаш нема шанси да се направи тоа.
Читав нагоρе деκа сппρедувате iphone со samsung galaxy. Од лично исκуство ќе κажам деκа на iphone само името им вρеди! Κвалитетот, а посебно κамеρата неможе ниκаκо да се споρеди со samsung galaxy. Сум имала. iphone 4s i 5, сум имала и samsung 3 што има многу појаκа κамеρа и од 2та iphone што ги спомнав, а сега да не збоρам за galaxy s6 edge! Моментално ми е тој и Немам збоρови! Самиот κвалитет на еκρанот и боите се далеκу почисти појасни од оние на iphone 6, ја споρедив и κамеρата, далеκу почиста и поκвалитетна.. значи оогρомна ρазлиκа! Засега најдобρи се Samsung Тие што мислат деκа iphone се најдобρи и подобρи од galaxy само името ги залажува. А можете да си пуштите и на youtube κаκо ги споρедуваат htc m9 iphone 6 и galaxy s6 .. ρазлиκата и таму се гледa..
Можеби не е местото тука, но навистина е итно и не знам каде да пишам. Вака, кога ке ставам слушалки на телефон и си слушам некоја песна тие одеднаш се исклучуваат како да сум ги извадила и исто песната се стопира бидејќи кога ке се извадат слушалките песната автоматски прекинува. И не мрдам со кабелот, не го влечам и слично, но ете додека слушам нешто тие сами се исклучуваат и после секунда се вклучуваат. Не е до слушалките, со сите слушалки така прави. Пробав да запазам што правам во моментот кога прават така, но нема врска, кога им текне прекинуваат. Да не сте имале некој сличен проблем? Дали е до дупчето каде што се вклучуваат слушалките? Да сум изместила некоја опција во телефон за слушалки или сл. ?
извини што ке те исцитирам,ама неможеш да споредуваш во никој случај,иос со андроид да се разбереме,како прво за иосот не постојат вируси,не постојат багови(кој ја андроидот вријат),брзината што ја постигнува иосот никогаш ни еден андроид нема да ја добие никогаш.Затоа што се работи за два сосема спротивни оперативни системи.А тоа со јаболкото сосема се сложувам мн луѓе не го разбираат иосот ама битно јаболко имаат.Како и да е и двата производители се добри,е сеа кој за што е си знае по џебот
Здраво! Сакам да прашам дали имате проблем со новиот softver android, имам проблеми со downloads, не сака да ми симнува ... инаку се работи за телефон Samsung galaxy note 3 ... Фалаа
Девојки се двоумам помеѓу Iphone 4s и Samsung Galaxy s4 ? Утре треба да одлучам а сеуште многу се двоумам. Секое мислење е добредојдено
Јас би одбрала Галакси, затоа што како прво - повеќе ми се допаѓа дизајнот, екранот ми е покомотен и аналогно на тоа има и поголема резолуција. Галакси има и подобра камера од Ајфонот 4с (13MP со 2MP предна, наспроти 8MP co 0.3МР предна) подобар процесор и поголема RAM - меморија. Се работи за доста послаб модел, па вака гледано, Галакси е подобар во многу категории.
Дечко ми ги имаше и двата едно по друго. Прво користеше Samsung s4, па после Iphone 4s. Не сум имала Iphone и пред дечко ми да го користи мислев дека барем малку од малку вреди за парите и дека навистина има нешто wow перформанси. Ајфонот е детска играчка во споредба со Самсунгот. Зборам за овие два модела, за нив можам да кажам со сигурност. Според мене не смее ниту да се помисли за споредба. Јас никогаш не би купила Ајфон. За мене не вредат ниту пола од цената. Срамота е да дадеш толку пари за телефон, а да имаш таква крш камера, на пример. Мој совет, земи си го Самсунгот, верувај ми дека нема да зажалиш. Телефонот е повеќе од одличен.
Да новите софтвер кога искачаат имаат багови во софтверот. Но тоа се средува со апдејт кога ќе излезе понова верзија од тој софтвер. На пример, имаш андроид 4.2.1 и имаш проблеми, и после месец дена кога ќе излезе нов софтвер 4.2.2. баговите ќе се поправат. Така е и на ајфон и на андроид.
Фаκт е деκа и двата имаат пρедности и слабости еден од дρуг, ама за нас помладите најбитна е κамеρата сеκаκо ххахх и тоа саκав да κажам деκа е далеκу подобρа од на iOS. Овде неможе да се споρеди..
Само стаклото ми беше пукнато и ми го сменија за 2.000 ден. Фала ви на одговорите. А имам уште едно прашање сега Колку чини да се смени батерија на С4ка?
Ми се поквари тоа за полнење на телефонот,а го имам 1 месец,ке го носам во понеделник,имам гаранција,па би требало да ми го прифатат?
Зависи за каков дефект се работи, ако е некоја „фабричка“ грешка ќе ти заврши работа тоа што телефонот уште ти е под гаранција.