Секој ново купен телефон се полни 24 часа независно од неговата марка и функција. Совладај го стравот ако секогаш имаш безмислен страв за било што и размислуваш што би било кога би било никогаш нема да можеш да купиш и да направиш ништо за себеси. Секој телефон независно колку е скап треба да се чува и да се пази, ќе си купиш заштитна маска од појаките и фолија за стаклото, ќе го пазиш и ќе си го имаш.
Со гаранцијата??? Што има улога гаранцијата кога ти самата си го заборавила пинот. Ова да им го кажеш во мобилара, ќе се згазат од смеење. И плус ќе се избрукаш.
Беше даден предлог,зашто да ми се смеат,па никој не се родил учен се да знае. Сешто значии,тебе ти е смешно зашто знаеш и мислиш брука е ако некој нешто праша. Бог да чува!
Пишува на сите гаранции што спаѓа во гаранцијата, а што не. А 80% од луѓево кај нас не ги ни читаат гаранциите. Јас ништо не знам, ниту пак сум се родил научен. Туку сум си прочитал што спаѓа во гаранција.
Причина затоа што се залетуваш по телефони кои не чинат само затоа што е убав на изглед и затоа што е ниска цената. Јас така се изгорев и никогаш повеќе. Не гледај надворешно, гледај внатрешно, батерија и перфоманси. Подобро земи Самсунг, земи ЛГ отколку таков.
Уште пред 3-4 дена го нагазив телефонот што стои дома и го користи кој стигне. Цела среќна дека не е пукнат екранот го зедов в раце и ајде си викам си работи нормално, кога гледам внатрешно распрснат сите бои од виножитото ги имаше. И нормално нели н функционира. Го однесов во салонот од каде што го земав, ама бидејќи е истечена гаранцијата, ми кажаа да го однесам по некоја од мобиларите. Мислев за Мега Мобил дели е во ред и отприлика колку по ваше целосно би ме чинела поправката? Колку што успеав на нивната страна да видам пишува 850, ама не ми е за верување, си викам сигурно повќе ќе е. Па, да не испадне плус една 0 на крај кога ќе одам да го земам. Зашто подобро нов за тие пари ќе земам, ова и онака ко фиксен телефон го користевме. Инаку се работи за Alcatel One Touch Pop C3. @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r Инаку јас имам Леново, досега никаков проблем сум немала.
http://www.anhoch.com/product/14958...adcore2gb16gb2xcam-13mp-backbtdualsimwhitea44 sakam da si zemam nov mobilen,sto mislite za ovoj,dosta povolna cena a za kvalitet neznam
Подалеку од вакви нартикулисани телефони,башка и ценава им е јака,за тие пари на старо ке си земеш: galaxy s4,iphone 5,lg g2 и уште многу модели.
Овие новите elephone g7, elephone p6000, leagoo lead 7... гледам вака по спецификации и по видеата на youtube ми изгледаат како добри телефони, а се доста ефтини... што мислите за нив? Дали некој има неккаво искуство со нив до сега?
http://www.vip.mk/telefoni/-/gsm-advisor/Sony/1540679/Xperia M2/IwlO79AvKRy7#ad-image-0 може некоја да ми појасни околу тарифите и дали го има некоја овој телефон, пофалби/поплаки?
За експерија М2 можам да кажам дека вујко ми ми го даде на користење и при првото паѓање ми се скрши целиот. Никој не сакаше да се нафати да го поправи, особено не со кинески делови. Па го продадов на старо. Во врска со претплатата значи треба да си постпејд корисник нов и ако сакаш да го земеш на рати во сметката т.е. претплатата плаќаш плус раза за телефонот на пример 295денари зависи на колку рати дали на 12 или 24 месечни рати.
@yahoo123 Другарка го има, сто пати и има паднато на плочки/ паркет/ мермер/ и здрав, прав е веќе 2години. Задоволна беше, сега последниов месец се жали дека премногу и кочи.
Тато е на One и ставил интернет два гига, но интернетот воопшто не сака да се вклучи... Бидејќи му е нов телефонот да не треба некаде да се стисне нешто или? Иначе Алкател е телефонот.