Се е исто како и обичниот само што има 1.5 гига РАМ меморија, а обичниот 1 гига. Надворешниот изглед е ист. Како и се друго освен рам меморијата. Така да, добар е телефонот.
На перформанси да , исто е. Ама Нео работи далеку подобро од обичната С3. Јас го користев телефонот и подобар здравје. Уште жалам по него оти ми го украдоа. Се мислам пак да земам ист.
Tи си по телефоните. Што ќе кажеш за С4 мини, колку е цената на старо? Во Оне го немат. @Rabbit земи ја с3 нео без размислување, поефтин е од с3 а далеку подобар.
Гледам перформанси ко с3 нео, или се лажам? Да го земам с3нео нов, или сепак с4мини? Непребол ми е неото, неможам да се помирам дека ми го украдоа.
Да, скоро и исти се. Само големината на екранот и внатрешната меморија им се разликуваат. Друго е све исто. Ако ти го украдоа, појди во полиција и ќе ти го најдат. Освен ако не отишол во странство.
Јас имам с4 мини веќе две години. Преживеал е се и сешто и уште е како нов. Нема ниту гребнатинка. Сакаш да ти го продадам? Многу го сакам, само да има малку поголема внатрешна меморија и супер ќе беше сеуште. 8 гига му е меморијата ако не се лажам, со тек на време, веќе немам место за ништо, а редовно бришам и слики и видеа, ама апдејти на одредени апликации прават своето.
@Marick14 фала ти, пријавено е секаде, дури потегнавме и некои врски да се ангажират, но ништо. Го проверувам и јас преку самсунг акаунт, ама сигурно оддамна е ресетиран. @Sky-butterfly не се мислам повеќе, ептен тешко се разубедив Веројатно он ќе биде следниот, ако либето не ме изненади со нешто друго. Фала ви луѓенца.
Дали знаете како да сменам резолуција на камера, бидејќи многу мали слики се кога ќе ги префрлам во компјутер а инаку убаво се гледаат кога се на тел.? Станува збор за iphone 4s.
дечки се мислам помеѓу следниве телефони xperia M4 aqua ,Huawei p8lite,samsung galaxy j5 имали некој од овие телефони и кој е најдобар?
dali nekoj znae kako mozam da go trgnam sekundarniot lepak na zadnata kamera so sto? ili dali moze da se smeni celosno zadnata kamera ako se menja voopsto ne sum informirana pa neznam