Долго време ги користев моделите на Сони-Ериксон и мислам дека се најквалитетни меѓу мобилните. Но од неодамна го добив тоа што го сакав и презадоволна сум Засега не помислувам да го менувам за никој друг Еве гооооооооооо
Мојот мобилен е Сони Ериксон ,веќе петта година како користам само такви телефони и сум презадоволна од нивното функционирање. Без мобилен можам да живеам ,ама не и без музиката која ми е снимена во него ,затоа нон - стоп ми е при рака. Мразам да разговарам по мобилен ,посебно ако тоа трае подолго од пола минута ( денгубење ! ) , лесно помнам броеви ,потсетникот не го ни користам (дал Господ мозоче јбг ,какво - такво ) ,така што баш таа музика е пресудна за редовното присуство на мобилниот низ мојата чанта .
нокиа дефинитивно.. цел живот сум користела нокиа и сум немала никаков проблем.. презадоволна сум не се расиупува ма колку сакаш трескај па и во вода ми има паѓано па ништо му се нема случено, предобри се!
Нокиа ловер сум и јас! Најзаљубена си бев во 6600.Си ја имав 3 години! И кога ми се расипа екранот,едвај ја преболев.Но одма си најдов нова љубов Друга нокиа! И сега си ја имам и таа,но и уште една Нокиа во чиј избор не погрешив.Одлична е!
Имам ваков мобилен и задоволна сум и од камера и од се.Убав ми е и на изглед Ама сега ми се расипа звучникот па морам да го носам негде да го поправат па да можам повторно да си го користам како порано
Цел живот си имам телефони Nokia ептен сум задоволна од нив! Не сум некој манијак за мобилен телефон да има којзнае какви опции,само да ми биде убав за гледање,практичен не премногу голем и да функционира добро секако..моментално го имам од пред 5 год.веќе 6300 и одличен е се уште,во топ форма!
Го купив пред 3 години и за ништо на свет не го мењам! (освен за блекбери ама далеку сум од тоа). Безброј пати ми испопаѓал и освен 2/3 гребнатинки незабележливи ништо не му е Пролетта имаше невреме а јас без чадор си го ставив телефончето во џеп и трчам накај дома. Кога го извадив џебот ми беше полн со вода и си викам се опростив ја од телефонот ништо не функцуионираше. Арно ама мајками упорна со фен го сушеше 40мин и кога гледам пак светна колку само си се израадував поентата ми беше дека Нокиа се ептен добри и издржливи телефони и според мене најдобра марка се. А плус и тенок е и ленок па не ни приметувам дека го носам / колку само пати се штрекнувам сумго изгубила а тој в џеб
телефони менувам многу често така да сум изгубил веќе мерак.Битно ми е да направам разговор.До сега најдобар телефон што го имав на кратко HTC Desire HD
Имам Самсунг на лизгање,веќе некое време и треба да го мењам.Мене лично не ми игра голема улога мобилниот само за да се јавам негде и да видам саат колку е
Имам сменето повеќе телефони. Не дека сум зависна од нив, но нормално, постојано го носам со себе. Најмногу ги сакам Sony Ericsson, таков и имам моментално и не планирам да го сменам додека не цркне скроз.