Препарирани телефони, на некои им ги вадат оригиналните полначи и ги заменуваат со копии. А оригиналните си ги продаваат во дуќан. Кутии неоргинални од телефоните. Даваат кутии за кондури наместо од телефонот оргиналната. Еден братучед купи телефон од 460 евра, му дадоа кутија обична за штрафчиња ставање. Телефонот баш него му се погоди, добар му беше. Ама сум слушал од други дека некои и проблеми имале со телефоните. А и мислам дека телефоните не им се за Европски пазар. Што е многу битно.
Cе исплати ли да земам iPhone 5s 16GB од Vip и 24 месеци да плаќам по 550 или iPhone 6 16GB и да плаќам 799 ден. ? Има некоја голема разлика или сепак се исти?Инаку,не ми е баш за изгледот мене,по компактен ми е 5ѕ некако..
Дали знаете некоја апликација за гледање филмови на мобилен ама да не треба да бидеш поврзан на интернет?
Да знаеме, влегуваш во Play Store, купуваш филм, го даунлоадираш и после го гледаш кога сакаш, без да ти треба интернет.
http://www.vip.mk/telefoni/-/gsm-advisor/iPhone/1474283/5S 16GB/IwlO79AvKRy7#ad-image-2 ова значи дека прво би требало да платам кеш 12999 и после да го исплаќам 24 месеци по 550? бидејќи девојчето горе така нешто има напишано,но мене не ми се верува
http://www.vip.mk/vip-postpejd-ponuda/-/phone-offer/Huawei/2063500/P8 Lite/5eJdJLZfDnZI#ad-image-0 Си го нарачав и го чекам го нема во ниту еден салон..Го има ли некој телефоноф и дали сте задоволни? Мислења? Да не згрешам
Јас го користев едно време,и искрено прв пат користев таква марка и ептен бев задоволен,ги мислев дека се утепани ама одлични телефони и одлична батерија.
425 евра испаѓа, ако е со доплата плус 13.000 денари. Ама пак се исплати, не е скапо за заклучен телефон.
Пониската класа: -Samsung Galaxy Core Prime -Samsung Galaxy Grand Prime -Samsung Galaxy Ace 4 Средната класа: -Samsung Galaxy J5 (Супер е, од лично искуство) -Samsung Galaxy A3 (Супер е, од лично искуство) -Samsung Galaxy S5 Mini -Samsung Galaxy S3/S4 -Samsung Galaxy S4 Mini Високата класа: -Samsung Galaxy S6/S6 Edge -Samsung Galaxy A5 -Samsung Galaxy A7 -Samsung Galaxy Note 4/5 -Samsung Galaxy S5/S5 Neo
Епа и мене тоа не ми е јасно,таа доплата прво плаќам 13.000 за да го земам,и потоа наредни 24 месеци по 550 и што се случува со таа доплата ?
На htc desire 310 имам уклучено/прифатено некој режим, и кога батеријата ми се намалува под 50% автоматски светлината на екранот се намалува, и телефонот е на нечујно. Како да го исклучам ова, ако некој знае да ми каже каде да прочачкам ? Барав во опциите кај батеријата, заштита на екран но никаде ништо не најдов.