Има 1Gb RAM меморија и слаб процесор, така да ако го наполниш малку повеќе со слики и апликации, можно е да е бавен. Апликации подржува се и сешто. Но ако користиш стандардните апликации (вибер, фејсбук, месинџер, скајп и сл.) нема да ти кочи.
Цените во скоро сите (од појаките) мобилари се исти. Повеќето зимаат од ист увозник телефони. Разликата е во тоа кој колку маржа става. Така да, истиот телефон, т.е. од истото место, ќе го најдете во повеќето мобилари.
Не стигнав до последната страница да видам дали си нашла или не, али еве ти одговор за секој случај: во Телеком имаш Самсунг безжичен полнач - 1500 ден.
Ќе си ја симнеш апликацијата од Play Store, се вика Emoji имаш различни ќе си избереш која ја сакаш...
Здраво LovelyGirl, другарка ми го има телефонов и навистина е добар и камерата е топ, плус она има 4G и е презадоволна од телефонот не кочи, и најдобро од се имаш bluetooth и ептен е јако како звучник. Позз.
4G ти е како 3G само побрз интернет имаш и тако то, а тоа на сликата се вика bluetooth и е како мал звучник го конектираш преку телефон со bluetooth и си пушташ која сакаш песна. Буквално како мини звучник.
Пак јас со исто прашање. Дали некој го користи,samsung galaxy j5?И како сте задоволни,камера,брзина, интернет?
Дали некој има искуство со HTC Desire 626? - Каква е камерата (предна и задна)? Ако имате некои слики пратете ми. - Како стои со брзина? - Дали функционираат новите интересни филтери на Snapchat ?