Не прашав каде е, прашав дали се наоѓа некаде што е далеку поразлично, инаку мислев дали воопшто се продава некаде затоа што може и нема картичка за овој модел на телефон.
Мемориската се става над сим картичката. Телефонот не иде со мемориска картица. Т.е. ниеден телефоно веќе не иде со мемориска. Можеш да најдеш кај нас насекаде по продавниците за мобилни, компјутери и на пазар.
Телефoнoв пред некoј ден зезaше. Се пoтрoши дo крaј и се исклучи, гo стaвив нa негoвиoт пoлнaч, не се пoлни. Гo стaвaм нa пoлнaчoт нa Doogee- се пoлни. Пoтoa пaк се исклучи нo не зaбушaвaше, гo стaвив нa негoвиoт пoлнaч и се нaпoлни.
Дали има некоја искуство со овој тип на мобилен? И ако може да ми кажете зошто не ми инсталира инстаграм и сл.апликации?
Искуство со телефоните од Ледиком? Сакам да си земам од таму samsung s6 edge па ме интересира дали продаваат копии или не..
Да, тие се мислам дека единствените во Скопје што продаваат и копии и оригинал телефони. Би требало да ти кажат кој е копија а кој оригинал. Иначе мислам дека нивните телефони се за азијски и афрички пазар. Но внимавај ако ти дадат телефон со отпечатена кутија, провери го полначот дали е оригинален или со 2 ампера, затоа што може да си ги зимаат оригинални и тие од 2 ампера и да ставаат копија или 1 амперски полнач. Лани летото знам се жалеа луѓе дека им правеле такви работи.
Последната мобилара да е на светов,не би влегов веќе таму,преваранти невидени.Продаваат користени телефони како нови,и копии плус.Пази ако купуваш од таму биди премногу претпазлива.
Ми пукна екранот на телефонот и тачот не работи телефонот е самсунг галакси с4 знае ли некој која цена е да се смени, дали ми се исплатува да го правам или да земам нов и воопшто ни да не се трудам?
А може ли да го најдам на ново за цена пример од 7-8000 пошто бев да прашам колку е и ми рекоа 6000 за да сменат екран.Јас многу си го сакам и не би сакала од друга марка да земамМу фрлив око на еден од 10000 во постпејд.Не знам дали да го продадам за делови овој па да си доплатам за тој?
Екранот е еден од бајскапите делови кај телефоните покрај матичната плоча. Подобро да го продадеш за делови 30-40 евра и да си купиш после јово на ново. Таков ист е некаде околу 200 евра. Но не би ти препорачувам баш истиот да го земеш зошто веќе е остарен модел. А имаш од А класата на Самсунг убави телефони по пристапна цена.