Сакам да ве прашам дали и при враќање на фабричко на мобилниот може да се плати за да се врати избришаното? И доколку се во телефонот било на мемориската? Ве молам ако знаете одговорете ми многу ми е битно фала однапред
Работи како слики видеа не може ако сакаш формат тогаш извади мемориска но ако си од тие како мене ако имаш повеке телефони а некоj е постар модел и што си игра со телефонот и менува ромот се внатре ставаш нов лаунчер преку пц вметнуваш нели од телефонот фабрички ако не ти се свига менито и ако зафака мн место и со тоа е побавен кочи кога отвораш нешто може да го смениш со нешто за да имаш мемориjа повеке за така не бери гаjле но како што сватив отпосле прочитав што си мислела , формат без мемориска наjдобро
Те разбирам потполно но јас имам еден мал проблем...се што имав во тел беше на мемориска т.е камерата работеше само нс мемориска и да симнува апликации само доколку има мемориска...не знам како но сум ја загубила мемориската а имав важни слики па сакав тоа да прашам дали можам да ги вратам сликите некако но без мемориската картичка :/ сепак фала ако знаете кажетеми
Помош Другарка ми има еден кинески телефон(Doogee), прилично нов.Вчера сликавме околу 100 слики,некое време ги имаше, после ги отвораше како празни икончиња(сиви коцкички) и само на слајд шоу можеа да се видат. Го исклучи, па го вклучи моб. и после воопшто не ги покажуваше Ни во мемориска,ни никаде.Ја смена и мемориската во друг моб. и пак ништо. Ги нема Што може да биде проблемот? Ах,ќе си пукнам од мака,од екскурзија ни беа сликите
има ли го некој користено или некој близок споделете искуство или ако нешто знаете ми го понудија како еден од најдобрите паа.....
Не мора да значи дека ќе ти се расипе. Но слаба марка се и со слаб квалитет. Повеќето немаат ни делови.
epaa да сме живи и здрави...инаку тел го зедов за поклон па сеа нека му ја мисли....јас имам алкател уантац c5 и сум презадоволна од него користам го скоро две год и ми е ко нов уште
Боље Алкателот да го користиш отколку тоа. Не дека и Алкател се добри, ама од тоа кинеското е 100 пати подобро.
па го користам скоро две год и сум презадоволна а овај го дадев за поклон.....сакав да знам добар па сеа....кој е благодарен и на нокија 3310 ке е благодарен а кој не е и ајфон малце ке е
Ве молам за помош ама итно ми требаааа Купив samsung galaxy s4 i9515 но го скршив дисплејот, па сакав да знам дали познавате некој што продава или дали може некој да прашате?? И сакам мислење за ulefone pariz x4g што е и за Cubot x16.. Фала *
Не ти се исплати да го правиш екранот на тој телефон,затоа што екранот кошта 7000 денари.А за следните телефони што ги наброја немам искуство и бегам подалеку од такви телефони.
Дисплејот на тој телефон е скоро колку вредноста на цел телефон. Не ти се исплати да го правиш ако е дисплејот скршен. Ако е тачот да.