Јас го користав веќе една недела cubot x16, предобар е. Единствено батеријата ја полнам секоја вечер. но тоа е бидејќи по цел ден сум на него и на интернет супер е иначе, и камера и брз е.
Дo сaмaтa aпликaцијa е, мене некoгaш знaе целa сликa зеленa дa ми биде. Јaс гo имaм и дa кoчи. Имa мнoгу мaлa мемoријa, ќе мoрa мемoрискa дa си купиш.
Тие што имате купено Sony Xperia Z (небитно која бројка), од каде го имате купено во македонија, и ако може моделот и цената, фала п.с. гледав во оне, т-мобиле и вип но таму се поскапи, претпоставувам сте ги купиле од некоја мобилара неколку илјади поевтино
Вака сега, имам Самсунг Галакси А3 и сега тоа копчето доле скроз што е ми навлезено внатре и кога стигскам на него некако тешко се стиска, дали постои можност да се извади нанадвор малку?
доколку го однесеш на сервис, може да ти го сменат копчето, најверојатно е отиден некој "федер" што го враќа копчето во првобитна позиција после секое негово притискање, освен промена на копчето не знам друго решение
Ми го украдоа телефонот пред кратко време. Требало да идам до полиција да пополнувам некакви си формулари, а бројот не ми е достапен некој ми го дрпнал пред нос. Има шанси да се најде некако или ич да не идам? Ти ебам луѓето ретардирани
Не се надевај. Пријавив одма , со сериски број од тел и се што требаше. Се потегнаа сите можни врски и ништо. Неможам да го преболам.
Нема врска ако е изваден бројот, преку Џипиес ќе го најдат полицијата доколку сакаат де. Ние еднаш пријавивме и кога го оклучиле телефонот одма преку Џипиесот го лоцираа. Ставиле нивна картичка.
Ни ја не успеав да го најдам :' ( Се надевам дека олошот гаден никад нема да успее да го шитне, а моите селфија ќе му се претворат во ноќна мора.
Луѓе имам iphone 4s и направив нешто за еден од контактите пораките да бидат imessage, а не обични пораки. И сега ги исклучив imessage од settings, но не ми стигаат пораките што ми ги праќа тој број. Помош??
Се работи за таблет меѓутоа тука ќе пишам. Имам таблет леново таб А8 и никако не сака да ми се поврзи преку усб кабелчето на компјутер. Се обидев и на друг компјутер и со друго кабелче и џабе. Ако знае некој што е проблемот и како да го решам нека каже.
Девојки, има ли некоја од вас VIVAX телефон, планирам да купам таков, но велат дека не се нешто квалитетни, вие што мислите и ако имате како сте задоволни од него?
Јас немам ама една другарка има таков телефон и не и се погоди баш нешто многу и кочеше и не беше баш задоволна.Јас би ти рекла да размислиш и да се распрашаш повеќе