Другари, колку пари би ме чинело промена на екран на Sony Xperia Z3? Ми падна вчера, се скрши екранот и тачот не ми фаќа... Ви благодарам
1. Имаш шанси да го најдеш. Пријави го во полиција како краден, а не како изгубен. Било да е и изгубен. 2. Новите смартфони имаат заштита од кражба. Ако е ајфон е уште подобро, зошто имаат Ајклауд и можеш од компјутер да управуваш со телефонт и да го гледиш каде е. Истото може и на андроид, освен ако немаш направено акаунт. 3. Отвори очи телефонот каде го ставаш !!!
Многу нормално дека не се квалитетни. Вивакс е фирма за климатизери, бела техника и сл. Што викаат, плати па клати. Купи Самсунг, ХТЦ, Ајфон, плати го малце поскапо ама знаеш дека користиш асален телефон, а не фирма што од вчера почнала да прави телефони. Вивакс се добри како други производи, а како телефони не.
Имам iPhone 4s и многу имам проблем со батеријата-премногу брзо се празни. Ја сменав пред 6 месеци и само 2-3 дена беше океј, па пак почна по 2-3 часа да држи, сега пред 2 недели пак ја сменав и првите 2-3 дена беше океј, па сега пак некако не ми држи многу. Нетот го уклучувам само по потреба, локацијата е нон стоп пуштена, нормално.. Игрици не играм, а не ни користам некои си посебно апликации само оние основните и толку. Пуштам-гасам нет и одма 10% отишле или сум се јавила и одма -10%... На некои што имаат ајфон му трае по цел ден а и го работаат, мојов едвај 3-4 часа трпи.
@larrachi i jas go imam istiot problem.So samsung galaxy S4.Mnogu brzo se trosi baterijata.Samo so vkuceno wifi odma odi..Ne vredi da kupuvam baterija bidejki nikoj ne prodava original.Mnogu se nerviram..Samsungot realno slabo drzi baterija.Kolku vreme go imas telefonot?