@Feminka22 Па го имам 2 години скоро... Јас пак мислев дека Самсунг држат повеќе батерија :/ Ми е страв да тргнам до Скопје пошо на пола пат ќе ми се исклучи и без телефон ќе сум хаха
Jas go imam od noemvri 2014.Na pocetokot drzese.Iskrena ke sum,mnogu go koristam moze i zatoa e popustena baterijata.Ama epten se nerviram.Doma ke stanam vo 8:30 100% do 12:30 na 40% odi..mnogu e
На другарка моја и украдија телефон во кафич. и сфатија и која келнерка е (бидејќи не и било првпат). истиот ден после 30 мин пријави во полиција - ма повеќе време во записник изгуби а за потрага, не се замарале тие со ситни кражби. Иако им беше посочено која особа е, а тие ја познавале Штета
Ќе си губиш батерија за полнење, има за 2-3 полнења по 800-900 ден се во Анхоч, АМЦ.... за на пат супер се
Од среда се спојваат Оне и Вип и сите ќе сме биле Вип, ама Вип кој се плаши да крене слушалка како до пред десетина години. Да не се изненадите сите вие кои сега на телефонот ви пишува ОНЕ ако во среда кога ќе се разбудите пишува Вип. Не грижете се, се е во ред со вашата картичка само преку ноќ сте постанале ВИП.
И јас би ти го рекол истото ако сум полицаец. Знаеш која е и пријавуваш во полиција. Во полиција 99.9% ги наоѓаат украдените телефони.
Епа следен пат однеси го на саглам место на сервис. Да знаеле, одма ќе ти кажеле дека е чипот за напојување.
Јас во јануари уште пријавив кражба на телефон (Ајфон 6+ ) крадецот е фатен ,но телефонот уште не ми е пронајден... барем така ми кажаа
Другаркава доби корпа на културен начин - да секако ќе се потрудиме, но залудно беше се ) можеби затоа што било шпиц сезона па имале работа преку глава
Многу ретко се случува да не најдат краден телефон. Таа го пријавила како изгубен. Затоа и не го бараат. Нив во корист им е да го најдат.
Не можам да тврдам освен да кажам како ми кажа другаркава - изјавила дека и го украле телефонот, од таа и таа маса во толку часот во тој локал. И се сомневаат дека и келнерката по име и презиме ја кажале дека го украла кога донела фискална за наплата. Што се десило навистина незнам, но најверојатно не бил ајфон )) па затоа и не се потрудиле Шала на страна, не е убаво никому да се случи
А зошто ги дискриминирашндругиве брендови??? Ајфон е трет во светот најдобар телефон. Побрзо би украле Сони отколку ајфон. Ајфоните се заклучени со Ајклауд и не им се исплати да ги крадат зошто Ајклаудот никој не го пробива. А ова со кражбава ми е сумњиво нешто.