Имам LG F60 веќе година и нешто. На почеток си работеше ок ама последно време кочи ненормално, имам проблеми да го отклучам некогаш. Ресетиран е незнам колку пати, и му правев дополнителна рам меморија. Значи има место и пак кочи. Такви се телефоните или да го носам да видам дал ќе ми го оправат? Има гаранција уште. ИИИ телефон со поужасно мени досега немам користено.
Сега си земав Samsung Galaxy S5 Neo Сакам да прашам...Кога го уклучам на Lock Screen и за две-три секунди се исклучува,немам ни време баш да го напишам пинот. Како да го ставам на подолго време за заклучување на Lock Srceen?
Ова како иронија да го сфатам или како ругање што прашав за телефонов? Не не очекувам со 300 да оди ама очекувам пристојно да ми се отвори апликација , а не 2 минути да чекам додека профункционира апликацијата
LG F60 е телефон од ниска класа. Има 1 Гб РАМ меморија. Нормално е споро да ги отвора апликациите. А доколку ставиш малку повеќе апликации, уште поспоро ќе ти отвора. Не е иронија ниту ругање. Сакам да те научам нешто. Тие класи на телефони не трпат многу меморија.
Пoстaвив нa телефoнoт гoстински режим, сo 10тинa дoзвoлени aпликaции, меѓу кoи и гaлеријa. Кoгa ќе се нaјaвaм сo гoстински пин кoд и oтвoрaм гaлеријa, немa мoжнoст дa се видaт слики т.е. aлбумoт е прaзен. Кaкo дa нaпрaвaм импoрт нa сликите зa дa мoже дa се гледaaт? LG G3
Имам Galaxy Alpha го користам 1 година, вчера си земав нова батерија по нарачка од салоните на One. Ја земав 600 ден ако има некаква врска ако е поскапа демек е подобра. Ми кажаа да ја полнам најмалку 9 часа. Го ставив синоќа да се полни во 12:20 и сабајле го извадив во 9:30. Батеријата почна да се троши многу брзо, од што може вака да се случува. Ми се троши и по 2% наеднаш кога телефонот стои. А кога играм ми се троши најчесто по 1%. Или кога не се троши повеќе време па туку наеднаш 2 % се истрошиле. Некое искуство?
Mene za Samsung Galaxy S4 original mi zemaa 6900.Za tvojot vidov na edna strana na fb od 2000 do 4200 ama za drugi modeli.Tuka negde treba da e
Види дали отишле на одмор во дуќанот. Те заклале. За секој телефон е различна цена. За Самсунг се најскапи деловите.
Знам.Мене ми рекоа ако го продавам 140-150 највише ќе добијам ама што да праам уште го отплаќам на рати..морав да го поправам
Дали има некој искуство со Alcatel one touch idol2s? Позитивно или негативно, јас воопшто не сум задоволна во 1 и 6 месеци 3пати ми е однесен на сервис, сега о задната камера откажа, незнам дали да ја сменам? Предлог некој подобар телефон само да не е алкател
Ако ти не си задоволна што е битно дали има некој што е задоволен, ќе ти го смени твоето мислење ако има такви? Или можеби ќе ти ја поправи камерата? Не, твоето мислење и понатаму ќе остане исто затоа што мојот проблем е најголем и најбитен. Предлог за друг телефон, ако сакаш квалитет купи си Ајфон или Самсунг галакс, како велеат, колку пари толку музика. Јас имам телефон не позната марка, не е за на маса во кафиќ ама мене ми врши работа.