Имам мобилен на тач ел џи, но планирам да си купам ај фон ама на старо секако и мене не ми се дава толку пари за мобилен
Имам едно прашање. телефонот пред точно пред 2 саати ми се избања у вино.... Се уклучуваше ( а сега веќе не) и тачот не работи. Дали знаете како можам да го напраам, да го вратам у нормала..нов ми е , ако не работи незнам што ќе правам....
имам Omnia .. 8 GB меморија + мемориска картичка 2 GB = 10 GB (доста ми се) , TV во живо и разни други тракатанци .. повеке од тел ми е и едноставно без него не можам
Сигурно си средила до сега, ама требало да го избришеш, да го расклопиш, да му извадиш батерија, картица, да го избришеш внатре, на достапни места и со фен да го исушиш. Па ако не работи пак да го однесеш од кај што си го купила штом е нов има гаранција и ќе ти го направат.
Истиот, само кај мене е црн. И таман да прашам, како можам да му наместам интернет а да не ми влече од сметката? Постои ли таков начин некој?
Да те разочарам Iphone не црнкнуваат така лесно. другар го има веќе 3 години и како нов му е. Али незнам што подбро од Iphone, освен 4. Јас имам нокиа и одвај чекам Iphone 4 или 5 да си купам. имам манија на телфони, и не се штедам за нив, незнам лоша навика
еве ми го моето телефонче не сум нешто многу воодушевена од него можда дека и не сум некој фанатик по мобилни како и да е врши работа и набитно има вифи заклучок неможам да се пожалам
Не постои за жал. И јас имам ист ваков, и финтата е што овие телефони немаат ви-фи интернет, односно приклучувањето на нет се врши преку операторот и за тоа зима пари.
Нема подобро од Iphone, кој пробал знае И јас и сопругот имаме 3ки повеке од три години и ги користиме максимално. Ставаме филмови и цртани, секакви апликации и игри... Децата само тоа може да ги смири Малиот (2.5 години) кога ке земе некој друг модел веднаш со прстето по екран, незнае детето дека не се сите телефони touch ММ чека да излезе 5ка па да сме ги сменеле ама попусто се надева дури не цркнат сосема, не ми се даваат пари за нови. Инаку навистина се многу издржливи, нема број колку пати го имаат испуштено / фрлено децата........
Бев фраерка и јас со телефончиња на тач Секој трети месец јас нов телефон..Или ќе го слупав или незнам што им правам да се нема Телефон дефинитивно не е за мене Видоа не видоа моите дома, ме искараа сега последниот пат едно убаво и сега користам една застарена марка, еден забутан дома Се курчат сега, не сакаат уште еден да купат.
Исто и со мене беше до пред некое време, ама затоа решив ќе тргам на страна пари ќе си купам сама! еден да ти кажам купив, сега и собирам за вториов Неможам да се респавам више амн, кренав раце
кога бев мома буквално бев зависна од моб. а сега новопечена мама .. сопруга обврски еден куп .. па и мн често и заборавам кај сум го ставила може да го немам и со недели па да не приметам дека го нема .. п.с случкава е од неодамна ми паднал мобилниот во парк па после цели 2 дена јас не ни приметив дека го нема заѕвони звончето ми го донесоа дома .. и така .. најдобар според мене како марка сони ериксон .. моментално користам LG од поновите на тач ама џабе си личи само кутриот ..