Мaјкa ми земa. Рoкoт им е 2 гoдини мaксимум. Еве 2 гoдини пoминaa и прoблеми сo бaтеријaтa имa. Јaс нaјзaдoвoлнa сум oд LG G3. И LG G2 е дoбaр, некoи викaaт пoдoбaр oд G3. Мислaм декa 9 месеци пoминaa и немaлo прoблем, oдличнa кaмерa и преднa и зaднa, бaтеријaтa издржувa цел ден, сo уклученa музикa, вaј фaј и игри. Кaкo втoрa oпцијa мoжеш Sony Xperia Z1. Сaкaв вaкoв дa земaм, нo не мoжев дa нaјдaм, a ми се пружи шaнсa зa ЛГ.
Алкател е моментално еден од најслабите брендови на телефони. Се повеќе и повеќе луѓе му губат доверба на брендот. Лесно расипливи. Неквалитетен материјал на изработка. Јас ти препорачувам да се откажеш од него одма, и да си земеш некој поубав телефон од Самсунг или ЛГ. Бар ако плаќаш, да плаќаш.
Појди во некој сервис или мобилара и нека ти го декодираат. Лесно и брзо се декодира и нема да ти наплатат повеќе од 500 денари.
Лоша изработка, лош дизајн, стари перфоманси (истите со Ајфон 5). Би ти препорачал на Самсунг да идеш.
Замисли Ајфон 5 лоша изработка браво, тебе треба да те земат за рецензент. Единствено ти држи вода стари перформанси што е и логички кога има нова варијанта, инаку никој не би бил глуп да купува Ајфон 6 ако Ајфон 5 ги има истите прформанси. 5с би требало да е подобра варијанта од 5 ама во суштина за обичен корисник тие промени се незначителни. Секако ако можеш да си го дозволиш нов воопшто не му ја мисли, сигурно е подобар од било кој од пониска класа. Инаку секако доколку имаш вишок пари и јас би ти го препорачала новиот Самсунг галакси 7с за мене еден од надобрите телефони, и визуелно и според функциите.
За iPhone 5C збориме, а не за 5S. 5Ѕ-от каде-каде има подобра изработка. Но веќе тие се стари перфоманси и веќе видени. Не само тоа, туку се ми држи вода што кажав.
Ако зборуваме за 5s само напред да си го земеш, многу добар телефон за обичен корисник. Ме има служено добра година дена, ама внимавај многу да не го скршиш екранот. Доста нежен се покажа на тоа поле, добри 6 пати менував екран за една години. Брз е со одлични перформанси и супер камера. А ако муабетот е за 5c не би те советувала. Доста кочи и е малку поспор, малку чуден дизајн има и генерално доста другарки се жалат од него. Јас не би го зела.
ќе може да ми каже некој како да го полнам тел со овој полнач? не ми е јасно што треба да направам.. ви благодарам многу
Ти треба адаптер за да можеш да го внесеш во европски штекер т.е наш. А кај делот за усб го ставаш кабелчето, од другата страна кабелчето го ставаш во телефонот.
Има на битпазар додатоци за амерички/англиски/кинески полначи. Имаш два вида на додатоци. Земи си ја и главата од полначот со тебе, за да го пробаш дали е тој додаток. Не се многу скапи, до 100 денари мислам дека се.
Може некој да ми препорача сервис за декодирање на телефони? Телефонот ми е земен од Вип, на страната на Вип пишува дека не вршат декодирање тие, па затоа ми е потребен сервис. И колку ве чинело декодирање доколку сте имале искуство со декодирање досега? Благодарам!
Кој телефон? Некои се декодираат на кодови (поскапо), а некои на кабел (поефтино), а некои воопшто не се декодираат.