Брат ми го има Samsung Core prime-от и искрено задоволен е со мала забелешка, екранот му е мал. Јас лично ти препорачувам да одиш на нешто со 5.0 инчи. Тој пола инч многу работа врши. Јас имам Asus Zenfone 2 - 5.0 инчен и сум презадоволен. Кога ги увезоа прв пат цената му беше околу 15 500 а сега можеш да го најдеш и за 11 000 на честиве попусти на АМС и Сетек.
Го најдов, го симнав и не ми излегува ништо, нели треба глобус да има странично.. Ништо а си пишува успешно иснталирано. Да не треба да го рестартирам мобилниот ?
Предобар телефон го користев извесно време и бев презадоволен.Немаше кочење и никакви проблеми,задоволнителна задна камера и предна.Нема да погрешиш во секој поглед ако го купиш.
Moi drugarki go imaat i se zadovoli.Ima dobra predna i zadna kamera blic na predna i zadna kamera.A ne e ni preskap.Ima specifikacii na google.
Вчера си земав Samsung Galaxy J3. Прашањето ми е околу Google. Дали можат да бидат отворени повеќе Tabs? Горе кај што стоеше иконата за Tabs, на минатиот телефон(LG), тука е заменета со знакчето на почетната страна, т. е. Idividi.
Ja imal nekoj ,,Max TV Mk" aplikacijata?Sakam da se najavam samo za da gledam fudbal.Da ne se naplakja nesto pa problem da napraam?
Како да воспоставам 2ра линија на т-мобиле? Пред една недела си купив нов телефон ( Samsung Galaxy A5- 2016та модел) ,телефонот е се одличен,само уште ова сакам да го наместам.Мислам дека имаше некои бројки се вртеа, и автоматски е активирано, барем така активирав додека бев на вип. Ако некој знае, нека каже..
Najdobro e da se javis vo t.mobile i ke ti aktiviraat..ili na nivnata strana se logiras i mozes samostojno da vklucuvas i isklucuvas nekoi opcii
Дечки што значи да се расипани конекторите на мобилниот тел. Во понедалникот зедов нов моб. но веднаш ми цркна и утредента го однесов на сервис во Вип. Преска ми го вратија со образложение дека е механичка побреда на мобилниот т.е. расипани се конекторите и не можат да го поптават не била нивна грешка?????? Утре наутро има да урлам во Вип. Само кажете ми како можам јас да расипам конектори за нецел ден.
Остави им го и кажи им дека неможеш ти да ги оштетиш контекторите,башка ти е под гаранција,и ако неможе да се направи да ти дадат нов.А ако не сакаат да ти дадат нов моб,тогаш дека ке си ги тужиш преку аек и готово.
Luge ke mozete da mi kazete kade ima da otkupam mobilen za dobra cena? Vidov po mobilarive ne otkupuvaat. Se raboti za S5 Galaxy. Pozdrav