Здраво дечки, да ве прашам, дали знае некој за сигурно дали Samsung Galaxy S5 mini e водоотпорен?! Знам за S5 дека е, ама за овој не сум сигурна баш, а читав по сајтови демек е.. Ако има некој искуство да ми каже фала
Треба да го обновам договорот па се мислам дали да земам Samsung A3 2016 или Iphone 5s на старо. Што мислите? Има некој искуство со Samsung A3?
Huawei P8-Lite или Sony experia M4-Aqua? Секое искуство е добредојдено! Имаат и двата скоро исти перформанси но ме мачи моментот дали може апликациите да се префрлаат на sd-картичка. Плус сони-то има 8гб внатрешна меморија, а хуавеи-то 16. Вип ме мафтаат веќе цел месец, никако да дојдам до телефонот што го сакам. Се откажав од Самсунг Ј5, а можеби ќе морам и од Хуавеи-то.
Jas Imam Sony Xperia M4- Aqua Super e Samo mala maana mu e memeorijata ke ti treba memoriska a za drugo e super brz , ubav dizajn sigurno vo sony nema da sumljas oni sekogas imaat vrvni proizvodi samo memorijata na ova e problem a ako ti se davaat povekje pari ti go preporacuvam Sony Xperia Z5 Premium Bomba e plus e 4K Telefon Prv Na Pazarot
Фала. Мемориска имам, тоа не е проблем, туку те молам пиши ми дали апликациите можат да одат на мемориска, на пример хром, фејсбукот...Бидејќи тие апликации што најчесто ги користиме бараат постојано апдејт. И јас имам Сони, модел од пред 2 години и супер ме служеше, но еве веќе неколку месеци неможам апдејт да направам на ни една апликација. За тој поскапиот не ми се даваат пари, овој ми е таман со цена.
Mozhes Sama Da Napravis Update od Play Store ke ti objasna vo poraki ako sakas pisi mi deka postoi mozhost da si napravila da ne ti pravi avtomatski i treba racno A inace da z5 premium e bomba imas 4k ima 5,5 ekran , 3ram memorija visoka rezolucija i najnov adnroid znaes samata mozhes da go proveris ova
@Kitten мм до пред некое време ја користеше Аквата. Он беше презадоволен од неа, со оглед на тоа што него телефонот му користи за работи, и ги искористе сите перформанси. Ја пробавме и под вода, работи.
@Eva22 @realGirl фала многу и на двете, ќе ве барам ако нешто имам проблеми и прашања кога ќе земам телефон Фала @duffi
Може и да не е до тебе. Може од таму таков да ти го дале. Се надевам дека си била и си се разбрала со нив. Јас Леново не би земал, ни ЗТЕ ни Хуавеи ни било која друга новоизлезена марка на телефони. Земи си LG, Samsung, iPhone или на крај краева Sony...
Има некој искуство со galaxy s7 edge? Имам iphone 6 ама искрено ич не ми се зима 6s пошто ми е исто скоро. 6s plus ми е преголем, самсунгов ми е средина некако. А цената им е тука негде... А 7 не ми се чека пошто знам дека цената ке ја дигнат у небо првите неколку месеци, а според муабетите нема да биде ништо револуционерно подобар...
Јас го имам и сум супер задоволна. Батерија држи многу, супер брз и одлични перформанси. Камерата е исто многу добра и навечер вади одлични слики. Единствено мене ми требаше време да се навикнам затоа што раката ми фаќаше на екранот дека заоблен нели, но освен тоа телефонот е одличен. Две палчиња горе Едит: Со iPhone неможам да го споредам дека не сум имала до сега но од Sony е сто пати подобар. Од било кој Sony моментално на пазарот.
Пак јас маки со овој мој телефон имам LG G3 И од пред 1 недела имам проблем со задната камера. Предната си работи без проблем. Телефонот ми нема паднато никогаш. Првите секунди е се во ред кога ќе ја пуштам камерата и ќе сакам да сликнам нешто а потоа се појавуваат лилјакови линии низ цел екран и вака Некогаш не сака ни воопшто да се отвори камерата, пишува unfortenately the camera has stopped. Сте имале ли ваков проблем??