Мобилни телефони

Discussion in 'Општи дискусии' started by RainBow, Mar 4, 2010.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

да направив ама ништо истото е

2. Ketchup

Ketchup

Тогаш носи го на сервис да видат што му е. Мене некогаш на LG-то не ми ја даваше камерата, па ќе го рестартирав и океј беше. Ако имаш гаранција, не би требало пари да ти земат.

koritsaki likes this.
  3. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

@Ketchup да ќе го однесам , ти благодарам , пред 1,5 месец имаше проблем со батеријата се рестартираше цело време па ја сменив , сега па ова излезе.. катастрофа телефон :(

Ketchup likes this.
  4. Arja

Arja Популарен член

Дали некоја од вас досега има користено или има слушнато барем нечие мислење од корисник на Blackview телефон? Моментално се достапни во Анхоч, ги има на страната можете да ги проверите ако ве заинтересира прашањево. Инаку се со доста добри карактериски а за ниска цена. Ама скептична сум затоа што се работи за досега непозната марка. Ако некоја има искуство или мислење, замолувам да сподели! Благодарам!

5. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Е фала ти многу, а кажи ми колку часа користење имаш додека ти се испразни (Мислам дека би требало да пишува во она battery као статистика, колку е на stand by a колку usage) :*

6. kanella

kanella Популарен член

Па мислам дека тоа е индивидуално но еве, сега батеријата ми е 28% го полнев вчера сабајле, статистикава вели estimated usage time remaining 9h 47m, powersaving mode 12h.

Она што ми се свиѓа кај телефонот е што оди со полнач за брзо полнење па место да чекаш 4 саати да се наполни со тој полнач за саат време отприлика е полна батеријата.

lolanomnom likes this.
  7. iki26

iki26 Популарен член

Samo da pisam deka mi go vratija mob od servis od VIP "demek" go popravile. Ja stavam jas memoriskata kartica i ne mi ja cita stavam druga memoriska pak ne mi ja cita. Na drugite mob si rabiti memoriskata. Go restartirav dva pati mob. ama gjabe. AMANNN vise. Nema 3 nedeli mobilniot 2 pati na servis treba da go nosam. A mi treba nemam drug saglam vo momentov.
    Nikogas vise od VIP ne zemam nisto.
    I na mobilniot pisuva Made in China. ZIVI KATASTROFI SE.

8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Што телефон имаше?

9. iki26

iki26 Популарен член

Coolpad porto, ne e los mobilniot ama falicen e :(

10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Iskreno prv pat slusam za telefonov.
    Odi pak vo VIP kazi im deka ke go otkazes dogovorot ako ne napravat nesto so telefonot.Ili podobro nov druga marka zemi vaka..

11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Aj i ja da se pozalam po 100ti pat.
    Dur ne go skrsam na pola.
    Telefonov go polnam bukvalno 4-5 pati na den.Sega pocna dur go koristam dur e na polnac da se prazni...od 13% pagja na 2% za pola saat.A nova e baterijata..Gledam za 1 nedela nov kje zemam ne se trpi vekje ova.:@:@:@

12. elimkd

elimkd Форумски идол

Мој братучет го користи телефонот не е лош, се нема пожалено, на изглед е ко ајфон 6, може да користиш ајтунс или андроид, сама си избираш, ми остави впечаток тоа што на задниот дел од телефонот има како сензорче и со прстот можеш да листаш, интересен е, но квалитетот на камерата е лош

Arja likes this.
  13. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Едно прашање до вас девојки, во тек со настаните или вработени во Вип,можеби ќе звучам ептен неупатено ама ме збунија во Вип. Треба да продолжувам договор и знам дека на секое продолжување ми следува бонус што можам да го искористам за да земам некое ново телефонче. Е сега, имам околу 3500-4000 ден. бонус и ми доаѓа да доплатам околу 2000 за телефонов што го сакам,така си рачунам со тарифава нели. Одам да се распрашам и имено ми викаат дека треба да доплатам 6000 ден., онолку колку што стои за Вип L тарифа, башка што претплатава,па и не е толку евтина-750 денaри. Прашањето ми е- пресметан е бонусов што ми следува со тие 6000 денари што би требало да ги доплатам или првава математика е можна некако? :D Сум продолжувала и претходно договор така било... Фала ви :)

Едит: Да спомнам, претходно обновував договор на One, можеби сега условите се поинакви, откако се споија?

Last edited: Jul 19, 2016
  14. Valencia

Valencia Истакнат член

Јас денес си земав Samsung Galaxy J3 2016, мене на изглед ми се допаѓа, не е ни премнгоу голем ниту премногу мал. 5.0 инчен е.

Некој искуство со овој телефон?

15. Different7

Different7 Истакнат член

Јaс имaм ј5, дoбaр е зaсегa :P

16. duffi

duffi Форумски идол

Не се гледа цената на тарифа кога го користиш бонусот, туку цената на договор на неопределено време.

17. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Дали знаете за колку би можела да продадам самсунг с4 во мобилара?

18. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Јас имам едноставно телефонче (до душа време му е за менување) Alcatel Pixi 3. Камерата не чини, бетер е од VGA. Бавен е, малку меморија има (што е нормално земајќи во предвид колку е платен). Екранот му е 3.5 инчи, ама мене не ни ми требаше голем... Да сурфаш на нет со него е право измачување, па затоа не го ни користам многу за таа намена. Убавото кај телефонов е што е крајно издржлив. Како нокиа 3310 :P има некоја груба пластика што не дозволува да се скрши екранот, а и тоа што е помал допринесува. Јас сум по природа многу несмасна и може се и сешто да го најде. Заштита на него нема никаква па еве уште е жив. Дечко ми има ист таков телефон и е едно 30 пати погруб од мене. Еднаш го заборави под хауба и го сплеска со неа.. и ништо не му беше освен една подлабока гребаница на горниот лев ќош (звучи невозможно, знам). Да не правам муабет за тоа колку пати ми паднал.. Е сега, наградното прашање... Треба да обновувам договор и ми треба телефон што ќе биде и поиздржлив и да има подобри перформанси од овој (камера и процесор ми се најважни). Предлози..???

19. borjan4eto

borjan4eto Истакнат член

Tatjana95 likes this.
  20. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Na Vip sum, petplata S+ no sakav da ja smenam vo M. Poeni od dve isti pretplati koristam za da zemam eden telefon (od dva broja, mislam me razbiras). Doplata doagja predvid, no nekoja minimalna suma.. okolu 1000-2000 denari. Skromno, znam, takvi mi se moznostite momentalno. Fala ti za stranite, a ako imas nekoj predlog, pisi :D