Мојов скромен Sony xperia U, одлично си работи, му сменив батерија и сега е супер. Е сега, ме мачат апликациите, инстаграм вика треба update, а не можам да направам, пинтерест порано можев да го инсталирам, а сега не можам. Може некако да се среди?
Aj eden sovet samsung s6 edge ili huawi p9....a vo opcija vleguva i s7 edge no mn loslaba kamera ima od s6 edge.Nekoj sto gi ima kako e zadovolen ili nekok sto se razbira vvo te.poz
помалку мегапиксели на едге 7 од едге 6 не прават голема разлика, камерата е сепак слична, според спецификациите ако сакаш најдобра камера земи хуавеи п9, ако сакаш водоотпорен телефон со корнинг горила глас стакло напред и назад на телефонот со подобар процесор земи едге 7 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7079&idPhone2=7972&idPhone3=7945
Се мислам помеѓу Samsung Galaxy J5 и Sony Xperia M4 Aqua, дали вреди да дадам 2000 повеќе за вториот?
Си земав нов леново А2010 и сеа засега супер работи. Ама за него треба микро сим картичка а мојата е обична. Е да прашам каде може да ми се направи картичката микро и колку би ме чинело?
Земав и јас се овој де оној кога отидов во Нептун најдобжв и нешто стварно добро за евтини пари Huawei Honor 7
Јас имам samsung galaxy s3 neo и сум многу задоволна .. сега со продолзување на договорот имам можност да земам samsung galaxy j3...во вип ми рекоа слични биле.... s3 има послаба предна камера од ј3 а внатрешната меморија на ѕ3 е 16 а на ј3 е 8 и незнам дали да го задржам ѕ3 или да го земам ј3... сакам да ми кажете кој е подобар дали s3 или j3?
Е како па да не! Јас на мајка ми и купив Ј5 пред неколку месеци и телефонот е ТОП! За тие пари има добра камера, брз е, стабилен, со доста добри перформанси. Мислам дека скоро сите на Самсунг се многу солидни телефони
А што ти е гајле што не сум земала за себе?! Малку е што на мајка ми сум и купила? Зарем ѓубре би и купила? Јас имам Ј7-2016 и не планирам да го менувам во скоро време, фала на советот.
Ne mi e uopste gajle, telefonot go imam nepuni 7 meseci i e katastrofa. Site shto gi poznavam sho go imaat se zhalat. J7 e daleku podobar od J5 i ne mozes da gi sporeduvas
Ј7 всушност не е мноооогу подобар од ј5 така да ништо од муабетот Што е толку подобро во Ј7 ајде кажи? Освен што има поголем екран и малку подобар процесор? И 2гб рам наспроти 1.5 на Ј5 Колку луѓе знаеш со Ј5? Јас ако не ја вклучам мајка ми знам уште 4 лица и ниту еден се нема пожалено, така да мислам тука си само за провокација.. Патем што не си го сменила штом е катастрофа туку уште го чуваш
Zatoa sto nemam moznosti da go smenam. Tri drugarki go imaat telefonot i uste 2 poznanici i nikoj ne e zadovolen. Smeni gi eden den i ke ja pocuvstvuvas razlikata. Premnogu koci J5 i na momenti ne mozes da vrtis mora da go restartiras. Probaj go ke vidis
Значи најверојатно имаш проблеми со софтверот.. Сум го користела Ј5 2-3 недели и никогаш не сум имала проблем. Мајка ми користи и Viber и Скајп и се останато па никогаш не ми рекла дека и кочи.. Однеси го во сервис!