Sony Xperia M4 Aqua e mnogu podobar spored iskustva od bliski lugje so cena mislam deka priblizno bea
Какви поени? Зошто ја досега не сум слушнала за поени во вип? Ај ако сакаш подобјасни ми по лп нешто повеќе ко ќе имаш време
Пред некое време го сменив тел имав Samsung Galaxy премн ми кочеше новиот ми е Huawei P8 lite и премн сум задоволна ако има некој/а што се мисли околу овој тел,ви го препорачувам
Дечки ај да ве прашам затоа што не можам да се одлучам. Едни се жалат дека Самсунг Ј3 кочи, други дека ЛГ К8 (затоа што спирит не можам да го најдам) брзо му се троши батеријата. И сега кој? Самсунг или ЛГ?
Јас не ти препорачувам Самсунг...незнам .. јас имав и немам позитивно мислење за него,за ЛГ незнам немам користено,но ниту еден смартфон не очекувај да држи мн батерија,колку повеќе апликации има толку помалку држи батерија
Јасно ама демек многу помалку држела батеријата за разлика од другите телефони. Мене во главно ми е да не почне да кочи за некој месец.
Самсунгот кај мене мн кочеше и премн загреваше,другарка ми немаше никакви проблеми со нејзиниот Самсунг .. очигледно е до мојата среќа
Од T-Mobile зедов уште пред година ипол Samsung Galaxy S4 mini, и не знам како сè уште не го имам мавнато од ѕид. Телефонов најверојатно има некоја фабричка мана, со минимално користење се загрева до степен да не можеш буквално да го допреш, апликациите од Google Play ги апдејтува секој ден и обавезно се рестартира по неколку пати во процесот губејќи по 5-15% батерија при секој рестарт (а се рестартира и онака кога ќе му текне), ако му ставам мемориска картичка се укочува целиот и не функционира, и знае да губи мрежа насекаде. Веќе два пати го носев назад во T-Mobile за да го праќаат на сервис, а оттаму ми го враќаат по месец-два со изговор дека го користеле со нивна сим картичка за од прва рака да ги видат работиве на кои се жалам, ама ним не им правел никакви проблеми. Уште е под гаранција ама за да барам нов уред требало да пријавувам во АЕК и врска немам уште каде не, 300 процедури, и само ми е џабе нервирањето.
Jas imam Samsung Galaxy s4 mini i sum prezadovolna, go koristam edna godina, a pred toa go koristel nekoj drug, sega planiram da zemam Lg K10 se nadevam deka nema da zgresham so toj telefon, imal nekoj takov da mi kazhe iskustvo?
Ошто LG мобилниве не ми се свиѓаа ама ич незнам зошто,сестрами имаше LG L50 го користеше една година не цела и и кочеше многу.
Значи премногу ги генерализирате проблемите на одредени модели. @rokerkata не кочат сите LG телефони, само тие од послабите класи, истото се однесува и за Samsung Galaxy. Јас имам Samsung Galaxy s6 Edge и до сега не сум имала проблем. Можеби треба да размислите да инвестирате некој денар плус, за да немате вакви проблеми и да не морате да ги мењате телефоните секоја година.
Јас го имам Ј5 и е многу добар. Сакам да кажам ако веќе планираш помеѓу самсунг и лг, избери самсунг. Серијата Ј на самсунг и исто така А се многу добри, нема да зажалиш.
I jas imam samsung s4mini i nema gajle super ponekogas samo znae da se restartira sam ama toa e oti ponekogas e prepoln so povici poraki od toa se restartira
Девојки па и машки, ми треба помош. По грешка избришав се што имав во телефонот, слики и зачувани снимки ( гласовни). Дали постои некаква шанса да ги вратам? Бидејќи имам многу слики во врска со факултетот, што ке ми бидат потребни.
Провери во рецикле бин дали можеш да направеш ресторе во рецикли бин.Ако неможеш обрати се до некој сервисер тие ги враќаат податоците дури и по формат на комјутер.
Дали некоја од вас има користено Huawei досега? Поточно барам некој корисник на Huawei Y625 за мислење
Lugjeee mi treba itno telefon samsung so stranicen lizgac. KOj moze da mi najde takov model neka me kontaktira vo LP mi treba mnogu toj model. i itno mi e