Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.578
    8464a0ce773e0b38c13db5820f055b6f.088294e000bc896916c9862fe2eab5bd.jpg ovoj model mi treba, plzz koj moze da najde neka me kontaktira

2. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Го однесов ајфонот да ми го направат.Дали е можно да се најдат слики што се избришани од телефонот?

3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.904
    Допаѓања:
    25.567
    Неодамна го зедов Самсунг галакси гранд дуос I9082 . До сега сум задоволна . Предната камера е 2 мп а задната 8 мп . Ми се допаѓа што сликите се доста чисти .

На the drummer му/ѝ се допаѓа ова.
  4. moon1

moon1 Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2015
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.637
    Јас имам xiaomi redmi note 2.
    Си го нарачав од алиекспрес за 8000 ден. со 13 мегапиксели задна камера и 5 предна. Слика екстра добри слики, има 2 рам, место за мемориска картичка, може да се користи 2 сим картички. Го имам година дена ни дс ми закочи или слично. Презадоволна сум. За тие пари со вакви перформанси во мк нема. Единствена мана е што ако се расипи некој дел неможеш да ги поправиш пошто во мк го нема на продажба а со тоа нема ни делови. Ама и да се расипе баш ме брига, ефтин е нема да ме боли, нов ист ваков ке си нарачам и пак во ќар ќе бидам наместо да купувам од мк тел со исти перформаснси што веќе ги имам а да платам 20 000. Е сега глупа, непозната марка бил... ма к*р ме боли шо е глупа марката кога телефончето е БОМБА!

5. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.764
    Допаѓања:
    21.477
    Во огромна дилема сум, помош.:rofl:
    Се двоумам меѓу samsung galaxy j3 2016, i galaxy j5.Од една страна ј3 е нов,подобар дизајн и се тоа, али па ј5 има блиц на предна камера а и задната камера му е 13мп, додека пак кај ј3 е 8мп.Во се друго се исти, само што ј5 за нијанса е поскап.
    Секое искуство, препорака е добредојдено.:)

6. an4ii

an4ii Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    441
    И јас ја имав истата дилема. Прво нарачав ј3 но потоа се предомислив и земав ј5. Телефонот е супер камерата му е супер. Сега за сега сум задоволна многу

На Iva 94 и christinnn им се допаѓа ова.
  7. _malechka_

_malechka_ Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    8
    dali ima nekoja od vas alcatel pixi 4 toj so e so 5" ekran? i dali e dobar telefonot?

8. My name

My name Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    941
    дечки може совет ?
    некое телефонче (претпочитам sony или samsung) со многууууу добра камера и со мин. меморија 64 gb.

9. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.904
    Допаѓања:
    25.567
    Меморијата не би требало да е проблем :) ќе си купиш мемориска и решена работа :D инаку за фирмите сони ти се добри е сега не би ти го препорачала од сони оној аква ( водоотпорен шо е ) бидејќи братучедка на мм го има и се пожали од предната камера ( девојчето има 8 години и не знаеше да ми објасни , вели темна е не се гледа ништо после 6 часот ниту на дневна ниту на вештачка светлина ) . Сум имала сони од постарите модели уште на времето додека сони и ериксон беа во коалиција го имав Sony Ericsson VivazPro
    и бев презадоволна и од квалитерот на камерата ( 5мп е само задна има со блиц ) 8мб мемориска картида и не кочи ич бидејќи нема андроид . Меѓутоа сега ги нема овие модели се 2010-2011 година освен половен а верувам сакаш нов . Моментално имам самсунг галакси гранд дуос I9082 . Задоволна сум од чистите слики . Има можност за две картици но капацитетот на меморијата не можам да ти кажам колку е бидејќи кога го купував и не ми беше важно(facepalm) малку ми кочи со оглед на тоа што е половен бидејќи немав можност за нов а и син ми го зема и игра со него барем да не ми е жал ако го тресне од земја :D

На My name и the drummer им се допаѓа ова.
  10. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.987
    Допаѓања:
    108.478
    Јас само да ви пишам дека ич не сум задоволна од мојов телефон LG G3 , го имам 1,5 година пред 5 месеца почна да се рестартира постојано па излезе проблем со батеријата , па сега пред месец ипол се расипа главната камера се покажуваа линии па несакаше да се уклучи, и сега еве го на сервис 5 дена којзнае дал ќе го оправат. Го земав 350 евра искрено воопшто не вреди првпат имам тел ЛГ и според мене се крш телефони. Сега планирам да земам некој Самсунг , ј5 го меркам , ако пак нешто ми зезне мобилниот не го поправам веќе воопшто

11. My name

My name Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    941
    Ти благодарам @CrazyGirl15 за советите! На крај мислам дека изборот ќе падне на Sony :)

На CrazyGirl15 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LALIZ

LALIZ Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    Здраво, да прашам дали некој досега купувал мобилен од Анхоч и како е задоволен од таму, исто ако поседува некој од вас galaxy S5 ќе може да ми каже како е задоволен со перформансите, камерата, батеријата, Фала многу :)

13. meckicka

meckicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    1.337
    Jas sum musterija na anhoch od 91 god.kupuvajki go prviot kompjuter.Od
    togas se sto moze da se kupi od anhoch go kupuvam i dosega ne sum imal nikakvi problemi so uredite.Anhoch ima grupa na renomirani firmi sto ponuduvaat .Uredite koi gi nudat se prilicno dosta kvalitetni.So sreka vo izborot.

На LALIZ му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Samsung Galaxy J5 според мене. Разликата и самата ја знаеш, камерата и андроидот.Кај ј5 се апдејтира до 6.0.1

На christinnn му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Другарка ми има Самсунг Галакси Ј5 и е многу задоволна од телефонот.Го има 1 година и телефонот е како нов.Не кочи, камерата е добра телефонот е водоотпорен можеш слободно да го користиш под вода.И батеријата и држи.

16. LALIZ

LALIZ Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    Фала многу што сподели искуство од таму, пошто до сега немам ништо земено од кај нив и не знаев дали имаат квалитетни производи, се надевам дека и телефонот што ќе го земам ќе биде океј како и производите што ти ги купуваш од таму, Поздрав

17. LALIZ

LALIZ Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    Јас за galaxy S5 прашав не за J5, Ј5 е добар со перформансите за тие пари, фала во секој случај :D

18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    На него
    мислев извини.Ова што го пишав е за Samsung Galaxy S5.
    Мало невнимание.

19. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.685
    Допаѓања:
    25.260
    Јас користам Iphone 5s и топ е телефонот не е голем ич и ми го собира во рака таман ми е,и го имам веќе 2 години а планирам уште да го користам дека е сосема океј,има добра камера и не ми кочи, и ќе чекам да му падне цената на Iphone 6s Rose Gold тој многу го сакам :wasntme:

20. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Не. Освен ако посебно не се заангажираат за да ги најдат. :D
    Девојки, J5 веќе ја нема низ Telekom и Vip, може да побарате само низ овие Anhoch, Neptun ако останало.