Јас пред 1 месец купив Ј5 и при мало чукнување (несвесно ) се скрши екранот. Го пратив на сервис од Амц не ми ја прифатија гаранцијата со образложување дека е механично оштетување. Надворешно нема ништо видно. Нов стакло. Да сменам екран по локалните мобилари ми бараат 4000, 4500... Прескапо за мене и сега така си стои во фиока. Ќе почекам ако случајно поефтинат Сакав да кажам дека функциите се супер на телефонот, за цената и повеќе од одлична камера ама се пренежни, ептен внимателно треба со нив.
Отвори на страната на вип, кликни на телефони, потоа кликни на телефонот што го сакаш и кога ќе ти отвори ќе одиш најдоле, со болдирани пишува цена за еднократен надоместок и од таа сума ќе го одземеш бонусот и ќе ја добиеш цента според твојата тарифа. Се надевам ме свати
Јас го имам J3 веќе некој месец. Искрено, задната камера на J5 е видно подобра. Предната е иста. За квалитет е супер, ми има неколку пати паднато од маса, од рака и нема ни пукнатина. Да не го подречам... Мене ми кочи, ама тоа не значи дека и вас ќе ви кочи. Имам преку 30 апликации симнато, така да и S6 да имам јас ќе го средам за брзо. Се на се, океј си е телефонот.
Па да, самсунг мобилните се ептен нежни.јас го имам samsung galaxy ace 2, и немаше ни месец одкако го земав, ми падна од рака на скали и цела лева страна од екранот се распука.И не ми се даваа пари за ново стакло бидејки и онака си функционираше како треба.Одтогаш го паѓам барем еднаш во една недела и не му е ништо.Првиот пат е секогаш најфатален. Иначе ј5 од вип планирам да го купувам на договор, е сеа додека да се решам да купувам може ќе излезе и ј5 2016 па ќе видиме.
За телефонот мој ми бараат за поправка 10.500 денари ,проблем била матичната плоча.. Нормално не прифатив за тие пари нов тел ќе земам
Samsung телефоните најнежнии???Неее никако..Јас имам Samsung Galaxy s4 и го имам паднато премногу пати..на цименто,на плочки,на сее...и од висина на 1м падна на плочки не му пукна ни стакло ни ништо...Така да Samsung си е Samsung...ЕДНА ЉУБОВ
Дечкиииииииии Имате искуства со купување телефон од Ледиком ? Секое било какво позитивно/ негативно искуство ќе е добредојдено. Немав идеја каде да го сместам прашањето, па ајде тука
Док го купиш се е океј, не дај боже да треба нешто сервисирање ем маста ќе ти ја извадат ем без денар ќе останеш. Не се исплати ич тој "попуст" при купување, боље земи си од реномиран салон.
Слушнавте за батериите што им експлодирале на Samsung galaxy note 7? И сега ќе ги повлекуваат од продажба. А само што нарачав samsung galaxy a5.... Сега ми е страв сите батерии на самсунг да не им се фалични
Не им се. Татко ми пак прочитал за батеријата на Ѕ6ка.. Мојата е слаба ама нити се подула нити нешто друго.Другарка на Ѕ3ка одеше со подуена батерија со месеци дур не и кажав дека може да рокне..
На вести имаше кај нас. А насекаде има на нет. Повели: https://www.theguardian.com/technol...y-note-7-reports-of-smartphones-catching-fire http://www.bbc.com/news/business-37253742
Koristam LG i mu se rasipa testarurata odednas.Telefonot si raboti no ne mozam da go otklucam za da ja napisam lozinkata.Kolku bi fatilo da go nosam na servis?