Јас обожавам Nokia, пред неколку месеци си го купив овој, и сум презадоволна од него. Мини компјутерче, а и ми се допаѓа тоа што има и тастатура, не само touch екран.
Јас баш и не го сакам мојот телефон бидејки го имам веќе 2 год.Ми го купија за полуматурската а тогаш беше модерен и скап а сега неговата цена се преполови Обичен самсунг со камера и блутот ама камерата не работи добро а изгледот не ми се допаѓа и сакам да го декорирам некоако зошто моиве дома нема да ми купат друг уште цели две години Па за да го издржам сакам нешто да сменам....незнам што Инаку еве слика: Како да го декорирам односно сменам нешто на него?
Девојки убави не сте фер Ајде сега тука да ми помогнете оти во СДП никој не ми одговори-BlackBerry 8900-да го зимам ил не? A имам нокиа е71,и мн си го сакам ама шта чеш-пуста желба за Блекбери
Јас порано на еден телефон, копчињата му ги боев со фломастери. Инаку можеш нешто да му залепиш, ама да не ти изгледа предетски. Или ако се продава маска во друга боја, да ставиш. Да биде поразличен.
Спојлер Ете го моето. Си го земав пред некој ден. Многу ми се бендиса, го земав ептен поволно и за тие пари е пресупер. Ќе го сакав уште повеќе да не ми ја исцица цела претплата заради глупото вифи - треба да тркнам до ОНЕ да ја исклучат таа проклета опција, истовремено да троши. Инаку е таман, сега и мемориска ќе купам, за мераци. Најмногу ми прави ќеиф тастатурата, јас не сум тач персон. Вака можам нормално да пишувам. А дефинитивно ми го направи денот, кога во апликации видов толковен речник на англиски. Их, како да знаеле кој го купува телефонот.
Ја си го купив овој и да го пофалам многу м исе свиѓа и многу ме и срцкаст http://mobiles-prices.com/images/mobile ... _C1_01.jpg Спојлер иначе имав ваков ама ми цркна пред некој ден http://www.minddriller.com/mind-driller ... -Touch.jpg
Па во продажните салони за мобилни кај што се купуваат самите телефони или во некоја подобро снабдена трафика дури може да се најде, продавница за бижутерија(ако чуваат) или во Веро или Тинекс мислам дека имаше и таму.
Ме интересира дали некој користи нокиа Н8, тоа е следниот телефон што сакам да го земам.Инаку сега користам нокиа н95 8гб.
Zonda , тој го има брат ми . Искрено , за мене е научна фантастика . И многу ми е голем . Не сум цело време со ташни инаку би бил супер и за мене
овој мобилен го добив од Тмобајл со бодови не е лош но не е нешто особено, ако купуваш плати повеќе и купи поасално, мислам овој телефон се движи некаде 5-6.000 денари ама не вреди толку. имав Sony Ericsson w910i која перфекција беше телефонот тоа видеа гледав најнормално без да се изгаси штета што го изгубив, мислам никогаш нема да го преболам таков мобилен повеќе и нема во продажба, а овој Спиро неможе едно видео да емитува се кочи и замрзнува. инаку љубител сум на Сони Ериксон и Самсунг досега сите телефони ми биле од овие фирми и сум премногу задоволна поготово од батеријата со исклучок на овој Спиро кој батеријата му е супер ама во дргуи работи е крш имам и нов фаворит тоа е IPhone поготово 4 многу е убав.
дефинитивно сакам да поседувам добар мобилен телефон,па така пред некое време се подновив со ајфон 4 презадоволна сум од секоја негова опција и не верувам дека постои човек што би рекол спротивно за моето паметно другарче
да да ,од тука,во т-мобиле,пред 3 месеци. бидејки сме фамилјарно повеке од 10 години корисници на овој мобилен оператор,а немаме земено ни бесплатен телефон ни слично имавме некои опции да одбреме и плус ни се скрати цената од секој телефон што би сакале да го земеме. па така новава генерација(4ката) ми беше со цена од 27.900денари и дефинитивно ми се исплати па се подновив а инаку мислам дека 36 илјади денари е стандардната цена по која секој може да го купи.па и ти види,распрашај се можеби си имаш некое бонусче за поефтино да го земеш.секој денар помалку добро ке ти дојде. нема да згрешиш маја,поднови се поздрав